Haberler

Yunusemre'nin İftar Sofrası Kuyualan'da Kuruldu

Yunusemre Belediyesi, Ramazan etkinliklerini ve iftar programlarını her akşam farklı bir mahallede gerçekleştiriyor. İftar Programı ve Ramazan etkinliklerinin bu seferki durağı Kuyualan Mahallesi oldu. Gerçekleşen programa yaklaşık bin 500 kişi katılırken, vatandaşlarla birebir ilgilenen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, başta engelliler ve çocuklar olmak üzere vatandaşların büyük ilgisini ve sevgisini topladı.

Ramazan etkinlikleri kapsamında her akşam farklı bir mahallede halkın ayağına giden Yunusemre Belediyesi, Kuyualan Mahallesi'nde bin 500 kişinin katılımıyla iftar ve Ramazan Programı düzenledi. Gerçekleşen programa Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak, Şule Uygur ve Mustafa Dandin, AK Parti Yunusemre İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kuyualan Mahallesinin Bayan Muhtarı Şadan Çevik'in ve vatandaşların gerçekleşen Ramazan etkinliğine ilgisi yoğun olurken, Muhtar Şadan Çevik, "Yunusemre Belediyesi Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çerçi'nin de belitmiş olduğu gibi, gösterişten uzak vatandaşlarımızla iftarda bir arada olmaları önemli örnek teşkil ediyor. Başkanımız bu tutum ve davranışıyla içimizden bir insan olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

SPONSORLARA TEŞEKKÜR

Belediyelerin görevinin sadece yol, kaldırım yapmak olmadığını aynı zamanda örf ve adetlerin gelecek nesillere aktarılmasına öncü olmak olduğunu kaydeden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Yunusemre Belediyesi olarak iftar programları kapsamında her gün bir başka mahallemizde vatandaşlarımız ile buluşuyoruz. Bugünde Kuyualan Mahalle sakinlerimiz ile bir araya geldik. Ramazan ayının manevi ortamını hep birlikte yaşıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz mütevazi Ramazan etkinlikleri ile eski Ramazan kültürünü yaşatmaya özen gösteriyoruz. Ayrıca düzenlemiş olduğumuz iftar programlarımıza sponsor olan işadamlarımız da var. Bu geceki sponsorlarımız da değerli işadamlarımız Sayın Erdinç Yumrukaya ve Mehmet Turan'a da sizler ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. İnşallah Kadir Gecesi'ne de bayrama da hepimizi ulaştırsın. Hepimize ağız tadı versin. Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum" dedi.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan etkinlikte, semazen, Hacivat-Karagöz ve Tasavvuf Musikisi Ekibi, çocuklara kukla gösterisi (ipli kukla), çocuklar için yüz boyama, şerbet, pamuk şeker, macun dağıtımı, çubuklu balon ve palyaço gösterileri sergilendi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çerçi Şule Uygur Yunusemre Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title