Haberler

Yunusemre Halkı Başkanlarından Memnun

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin ilçeye bağlı mahallelere yaptığı hizmetlerden memnun olan vatandaşlar, "Daha önce sokaklarda yürürken yüzümüz kıp kırmızı toz oluyordu. Şimdi ise evlerimize rahat gidip geliyoruz. Bizi tozdan, topraktan, çamurdan kurtardı. İyi ki Çerçi'yi Başkan seçmişiz." diyerek Başkan Çerçi'ye hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Yunusemre Belediyesi bünyesinde kurulan ve günlük 2 bin 500 metre kare taş üretimi ile bölgesinde en büyük kilit parke taşı üreten fabrika olarak bilinen YUNTAŞ A.Ş. tarafından üretilen kilit parke taşları ilçeye bağlı mahallelerin sokaklarına ve meydanlarına döşenmeye devam ediyor.

Kilit parke taşı döşemelerinin devam ettiği Osmancalı mahallesinde oturan mahalle sakinleri Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye olan memnuniyetlerini şöyle dile getirdiler; "Daha önce sokaklarda yürürken yüzümüz kıp kırmızı toz oluyordu. Şimdi ise evlerimize rahat gidip geliyoruz. Bizi tozdan, topraktan, çamurdan kurtardı. Bizlerin sık sık ziyaretine geliyor, hal ve hatırımızı soruyor, sorunlarımızı dinliyor, dertlerimize ortak oluyor. Her ne zaman kendisinden bir talepte bulunsak, hemen yerine getiriyor. İyi ki kendimize başkan olarak Çerçi'yi seçmişiz. Kendisine ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çerçi Yunusemre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title