Haberler

Yunusemre'den Vatandaşlara Kur'an-ı Kerim

Yunusemre Belediyesi, Miraç Kandili dolayısı ile vatandaşlara Kur'an-ı Kerim dağıttı.

Yunuemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, cuma namazını Laleli Camii'nde kıldı. Çerçi cuma namazının ardından vatandaşlara Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Miraç Kandili dolayısı düzenlenen etkinlikte vatandaşlara Kur'an-ı Kerim'in yanında havlu da verilirken, pilav ve ayran da ikram edildi. Vatandaşlarla sohbet edip sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Çerçi, vatandaşların taleplerinin yerine getirilmesi için gerekli talimatları verdi. Vatandaşlar ise Başkan Çerçi'ye teşekkür etti. Yunusemre Belediyesi ve Yunusemre İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Miraç Kandili etkinliklerinin ise yatsı namazında Şeyh Fenari Camii'ndeki program ile devam edeceği belirtildi.

Çerçi, "Biz her hafta farklı bir mahallemizde cuma namazını eda ediyor ve bu vesile vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bugünde Laleli Camii'nde vatandaşlarımızla cuma namazını kıldık ve sonrasında Miraç Kandili münasebeti ile vatandaşlarımıza Kur'an-ı Kerim ve havlu dağıtımı yaparken bunun yanından her hafta olduğu gibi bu hafta da pilav hayrı yaptık. Bu vesile ile tüm İslam aleminin ve vatandaşlarımızın Miraç Kandilini kutluyorum. Rabbim hayırlarımızı ve ibadetlerimizi kabul etsin" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Miraç Kandili Mehmet Çerçi Yunusemre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title