Haberler

Yunusemre'den Okullara Malzeme Desteği

Yunusemre Belediyesi, gençlerin spora yönelmesi amacıyla 76 ilk ve ortaokula spor malzemesi yardımında bulundu.

Yunusemre Belediyesi, gençlerin spora yönelmesi amacıyla 76 ilk ve ortaokula spor malzemesi yardımında bulundu.

Yunusemre Belediyesi, 76 ilk ve ortaokula spor malzemesi yardımında bulundu. Malzemeler Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen törenle okul yetkililerine teslim edildi. Törene Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak, Şule Uygur, Yunusemre Belediye Spor Kulübü Başkanı Arif Alkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül ve öğretmenler katıldı. Programda Yunusemre Belediyespor'un çalışmaları hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Arif Alkan, kulüp bünyesinde 13 branşta yaklaşık bin 600 sporcunun bulunduğunu kaydetti. Yönetim olarak gençlerin spora yönlendirilmesini önemsediklerini kaydeden Alkan, okul yöneticilerine de bu konuda çağrıda bulundu.

YUNUSEMRE BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR ETTİ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül, Yunusemre Belediyesi'nin eğitime sunduğu katkıdan dolayı teşekkür etti. Recep Şengül, " Hızlı büyüyen bir ilçeyiz. İhtiyaçlar da aynı oranda büyüyor. 76 okulumuza malzeme yardımı yapılıyor. Spor malzemelerimizi daha önceden öğrencilerimizden para temin ederek alıyorduk. Dolayısıyla sıkıntılar yaşıyorduk. Alınan topları da uzun yıllar kullanıyorduk. Bu sıkıntılarımız ortadan kalktı" diye konuştu.

"GENÇLERİMİZİN GELECEĞİNE SAHİP ÇIKIYORUZ"

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi de gençlere yönelik yapılan her türlü yatırımın geleceğe yapıldığını hatırlattı. Gençlerin kötü alışkanlıklardan korunmasında sporun büyük önemi olduğunun altını çizen Başkan Çerçi, "Bu tür çalışmalarla amacımız ülkemizin geleceği gençlerimize sahip çıkmak. Belediyecilik rutin pek çok işin yanı sıra toplumun geneline sahip çıkmayı da gerekiyor. Bu bilinçle hareketle projeler geliştiriyoruz" diye konuştu. Yapılacak spor yatırımları hakkında da bilgi veren Başkan Çerçi, bahçesi uygun olan 7 okulun bahçesine spor alanları konuşlandıracaklarını kaydetti.

760 TOP DAĞITILDI

Konuşmaların ardından içerisinde futbol, basketbol, voleybol ve hentbol toplumundan 10 topu okul yetkililerine teslim etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çerçi Şule Uygur Yunusemre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title