Haberler

Yunusemre'den Bir İlk Daha

Yaptığı hizmetlerle vatandaşlardan büyük takdir toplayan Yunusemre Belediyesi, bir hizmeti daha hayata geçirdi.

Yaptığı hizmetlerle vatandaşlardan büyük takdir toplayan Yunusemre Belediyesi, bir hizmeti daha hayata geçirdi. Belediye tarafından Merkez Efendi Devlet Hastanesi'nde kazandırılan taksi durağı Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin katılımıyla hizmete açıldı.

Merkez Efendi Devlet Hastanesi bahçesinde yıllardır kötü koşullarda hizmet veren taksi durağı, Yunusemre Belediyesi'yle modern bir yapıya kavuştu. Yerel Seçimleri öncesinde durağı ziyaret eden ve yeni bir durak için söz veren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, sözünü tuttu. İçerisinde lavabo, mutfak ve banyo bulunan durağın açılışı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışa MAYEB Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kadıoğlu, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Dandin, Şehzadeler Belediye Meclis Üyesi Yenal Yıldırım, Şoförler Odası Başkanı Yusuf Enli, Hastane Başhekim Yardımcıları Mürüvet Sungun, Ali Soylu ve şoför esnafı katıldı.

'ODA BAŞKANLIĞIM SÜRESİNCE BELEDİYELERE DEFALARCA MÜRACAAT ETTİK'

Kurdele kesiminin ardından konuşan Şoförler Odası Başkanı Yusuf Enli, yıllardır süren sorunun Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi sayesinde çözüme kavuştuğunu dile getirerek, "Hastanemizin bahçesinde bulunan taksi durağının yapımını gerçekleştiren Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'ye çok teşekkür ediyorum. 25 senelik oda başkanlığım döneminde defalarca belediyelere müracaat etmiştik. Ancak maalesef hiçbir zaman böyle bir modern taksi durağı hayalimiz gerçekleşmedi. Yerel seçimler öncesinde Sayın Başkanımız, milletvekilimiz Recai Berber'le birlikte durağımıza bir ziyaret gerçekleştirmişti. Burasının çok atıl bir durumda olduğunu gördü ve bize neden böyle bir yerde durduğumuzu sordu. Biz de bugüne kadar Manisa Belediyesi tarafından reddedildiğini aktardık. Sayın başkanımız kimseyi dinlemeden buraya içerisinde yaşanabilecek, insani şartlarda nöbet tutulabilecek bir durak yaptı bize. Allah kendisinden razı olsun. Allah aynısını Şehzadeler'e de nasip etsin." dedi.

"YUNUSEMRE'Yİ İZLEMEYE DEVAM EDİN"

Yunusemre Belediyesi'nin kurulduğu günden bu yana ilklere imza atarak fark yarattığını belirten Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ise, bölgeye yakışır bir çalışmayı hayata geçirdiklerini söyledi. Başkan Çerçi, "Bugün bir sözümüzü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hastanemizle anlaşmalı olarak, onların da yer göstermesiyle hem hastanemizin bahçesine yakışır bir çevre düzenlenmesi yaptık. Hem de bahçenin bir köşesinde daha önce çok ilkel şartlarda hizmet veren 15 taksici esnafımızın; daha güzel hizmet verebileceği, daha rahat dinlenebileceği, içerisinde banyosu ve lavabosu bulunan örnek bir taksi durağını projelendirdik. Park ve bahçeler müdürlüğümüzün de çalışmalarıyla böyle bir taksi durağını hayata geçirdik. Yunusemre Belediyesi bundan sonra da ilkleri yapmaya devam edecek. Manisa'da yapmış olduğumuz her şeyin bir kimliği ve kişiliği olması gerekiyor Manisa'da ilk defa böyle bir tesis hizmete girmiş oluyor. Biz bu tesisi esnafımıza sunuyoruz. Esnafımız da 24 saat halka hizmet ediyor. Dolayısıyla bizim bu hizmetimiz halka hizmettir. Şoför esnafımızın daha hijyenik ve daha modern şartlar altında çalışması için bir taksi istasyonu hayata geçirdik. Halkımız, esnafımız ve ilçemiz için çalışmalarımız devam edecek. Yunusemre'yi izlemeye devam edin" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çerçi Yunusemre Kadıoğlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title