Haberler

Yunusemre'den Başarılı Müdüre Pastalı Veda

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, görev süresi dolan Kırsal Hizmetler Müdürü Ramiz Çoban’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, görev süresi dolan Kırsal Hizmetler Müdürü Ramiz Çoban'a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü personeli eski görev yenine dönen Kırsal Hizmetler Müdürü Ramiz Çoban'ı unutmadı. Çoban, Belediye Meclis Lokalinde gerçekleştirilen tören ile uğurlandı. Törene Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Saniye Altay ve İdris Avşar ile Daire Müdürleri ve müdürlük personeli katıldı. Törende konuşan Kırsal Hizmetler Müdürü Ramiz Çoban, duygusal anlar yaşarken, görev yaptığı süre içerisinde mesai yaptığı çalışanlarına teşekkür etti. Çoban duygularını, "Bağlı bulunduğum kurumda ihtiyaç olduğundan dolayı geri gidiyorum. Yunusemre Belediyesi'nde bulunduğum süre içerisinde Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi ile beraber kırsal anlamda birçok projeye imza attık. Başkanımız bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemedi. Kendisine, Kırsal Hizmetler Müdürlüğü personelimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Herkes hakkını helal etsin" sözleriyle ifade etti.

Başkan Danışmanı Kefaeddin Öz de Ramiz Çoban'ın hem işinde hem de sosyal hayatında örnek bir insan olduğunu belirterek, "Kendisinin çalışmalarından çok memnunduk. Allah da kendisinden memnun olsun. Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi onun hayatında dönüm noktası olmuştur. Bundan sonraki yaşantısında başarılar dilerim" diye konuştu.

Ramiz Çoban'ı tanımaktan onunla çalışmaktan mutluluk duyduğunu anlatan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ise şunları söyledi: "Ramiz Çoban ihlaslı samimi bir arkadaşımız. Hedefi doğrultusunda karınca misali çalışan bir kişiydi. Kendisiyle çalışmaktan mutluluk duyduk. İnşallah Yunusemre Belediyesi'nde kendisini yetiştirmek adına vizyon kazanmıştır. Bulunduğunuz makamlarda sizlerin kıymetini bilenler varsa bunları ortaya çıkartmamız gerekmektedir. Bundan sonraki yaşantılarında kendisine başarılar dileriz." Konuşmaların ardından Ramiz Çoban'a günün anısına tablo hediye eden Başkan Çerçi, daha sonra müdürlük çalışanlarıyla birlikte pasta kesti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çerçi Yunusemre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title