Haberler

Yunusemre'den Ahmetli'ye Araç Desteği

Yunusemre Belediyesi, maddi imkanları nedeniyle sıkıntılar yaşayan Ahmetli Belediyesi’ne araç desteği verdi.

Yunusemre Belediyesi, maddi imkanları nedeniyle sıkıntılar yaşayan Ahmetli Belediyesi'ne araç desteği verdi. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin makamında gerçekleştirilen protokol töreninde konuşan Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan büyükşehirden istedikleri desteği alamadıklarını öne sürerek, "Artık umudumuzu kestik. Kendi belediyelerimizden yardım istiyoruz." dedi.

Yunusemre Belediyesi, Manisa'nın en küçük ilçeleri arasında yer alan Ahmetli Belediyesi'ne ekipman desteği verecek. Destek için Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin makamında protokol imzalandı. Protokol töreninde konuşan Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, yardım isteklerini geri çevirmeyen Yunusemre Belediyesi'ne teşekkür etti. Başkan Çerçi'yle uzun süredir dost olduklarını ifade eden Ahmet Alhan, milletvekilliği döneminde de kendilerine büyük desteği dokunduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediyesi'nden herhangi bir destek görmediklerini iddia eden Ahmetli Belediye Başkanı Alhan, "Manisa büyükşehir olduktan sonra bütçelerimizde ciddi bir daralma oldu. Ekipman konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Büyükşehirden istediğimiz yardımı alamadık. Artık umudumuzu kestik. Kendi belediyelerimizden yardım istiyoruz. Sağ olsun isteğimize duyarsız kalmıyorlar. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum." diye konuştu.

İmkanları ölçüsünde talepte bulunan tüm belediyelere ellerinden gelen desteği sağladıklarını belirten Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ise şöyle konuştu:

"Yunusemre Belediyesi, vatandaşının huzurlu, temiz ve rahat bir ilçede yaşaması için çalışmalarını sürdürüyor. Bunu yaparken, talepte bulunan ilçelere imkanları ölçüsünde destek veriyor. Ahmet Alhan, 2 dönemdir Ahmetli'nin belediye başkanı. Bir mühendis olarak ilçede kendi imkanları çerçevesinde güzel çalışmalar yapıyor. Kendisiyle geçtiğimiz yıllardan bu yana bir hukukumuz var. Küçük bir belediye olduğu için imkanları sınırlı. Yunusemre Belediyesi olarak meclis kararıyla Ahmetli Belediyesi'ne teknik anlamda destek vereceğiz. Bunun için protokol imzaladık." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çerçi Ahmet Alhan Yunusemre Ahmetli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title