Haberler

Yunusemre'de Konteynerler Yenileniyor

Yunusemre Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Güzelyurt Mahallesi'nde bulunan yeraltı konteynerlerini bakıma aldı. Ekipler ayrıca ilçede bulunan 50 noktaya yeni yeraltı konteynerleri yapacak.

Daha Temiz Bir Yunusemre anlayışıyla gece gündüz aralıksız olarak çalışmalarını sürdüren Yunusemre Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Güzelyurt Mahallesi'nde eskiyen konteynerleri topladı. Bozulan konteynerler tamir edilerek sağlıklı hale getirilecek.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, bozulan konteynerleri bakıma almak amacıyla topladıklarını belirterek, "Delinen, bozulan konteynerlerden kötü kokular geliyordu. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ile Güzelyurt Mahallesi'nde bozulan ve kötü kokular yayan konteynerlerimizi toplamaya karar verdik. Bunlar tamir edilecek. Tamir edilemeyecek durumda olanların yerine eskisinden daha modern, daha kullanışlı, daha estetik olanlarını koyacağız. Ayrıca ilçemizdeki 50 noktaya yeni konteynerler koyacağız. Her şey daha güzel, daha temiz, yaşam standardı yüksek bir Yunusemre için" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güzelyurt Mahallesi Yunusemre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title