Haberler

Yunusemre'de 5.5.5 Çılgınlığı

Evlilik tarihlerini unutulmaz kılmak isteyen 15 Manisalı çift Yunusemre Belediyesi’nde nikahlarını kıydırarak 5.5.5. çılgınlığına ortak oldular.

Evlilik tarihlerini unutulmaz kılmak isteyen 15 Manisalı çift Yunusemre Belediyesi'nde nikahlarını kıydırarak 5.5.5. çılgınlığına ortak oldular.

Yunusemre ilçesinde 15 çift, 5 Mayıs'ta nikah kıydırmak için Yunusemre Belediyesi Nikah Memurluğu'na başvurdu. 2015 yılının 5'inci ayının 5'inci gününde nikah yoğunluğu yaşayan Yunusemre Belediyesi Nikah Memurluğu, bu özel günde evlenmek isteyen 15 çiftin nikahını kıydı.

Yunusemre Belediyesi Evlendirme Memuru Meral Tuna, 05.05.2015 tarihinden dolayı yoğun bir talep ile karşılaştıklarını vurgulayarak, "Yunusemre Belediyesi Nikah Birimi olarak Mayıs ayında her zamankinden daha yoğun bir talep ile karşılaştık. Bugün 05.05.2015 olması nedeniyle vatandaşımızın aşırı nikah talebiyle karşı karşıyayız. Bugünkü yoğun taleplere cevap vermeye çalışıyoruz. Yunusemre Belediyesi Nikah Birimi olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'nin aile yapısına verdiği önem dolayısıyla bizde bu güç ile daha iyi hizmetler vermeye çalışıyoruz." dedi.

"BAŞKANIMIZ AİLE YAPISINA ÖNEM VERİYOR"

Yunusemre Belediyesi Evlendirme Memuru Meral Tuna, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin aile yapısına önem verdiği belirterek, "Başkanımızın nikahlara ve aile yapısına verdiği önemden aldığımız güç ile daha iyi hizmetler vermeye çalışıyoruz. Bugüne kadar evlenmek için 575 başvurumuz oldu. 420 nikahımız kıyıldı. Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi, 35 nikah kıyarak kıydığımız nikahlara katkıda bulundu. Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'nin talimatları ile her nikahtan sonra evlenen çiftlerimize bir Kuran-ı Kerim meali ve fincan takımı hediye ediyoruz." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çerçi Yunusemre Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title