Haberler

Yunusemre Belediyespor'dan Judoda Büyük Başarı

Yunusemre Belediyespor Judo Takımı sporcuları Sümeyye Kaya, Tauna Allı ve Şeyda Nur Çiçek, Rize’de gerçekleştirilen Minikler Türkiye Judo Şampiyonası’nda ikincilik ve üçüncülük dereceleri elde ederek, önemli bir başarıya imza attılar.

Yunusemre Belediyespor Judo Takımı sporcuları Sümeyye Kaya, Tauna Allı ve Şeyda Nur Çiçek, Rize'de gerçekleştirilen Minikler Türkiye Judo Şampiyonası'nda ikincilik ve üçüncülük dereceleri elde ederek, önemli bir başarıya imza attılar.

Rize'de düzenlenen Minikler Türkiye Judo Şampiyonası'nda Yunusemre Belediyespor Judo Takımı sporcuları Sümeyye Kaya 52 kilogramda ikinci, Tuana Allı 48 kilogramda, Şeyda Nur Çiçek ise 57 kilogramda üçüncülük derecesi kazandı. Yunusemre Belediyespor Antrenörü Orhan Akdemir, Minikler Türkiye Judo Şampiyonası'na 71 ilden 871 sporcu katıldığını vurgulayarak, "Rize ilinde gerçekleştirilen Minikler Türkiye Judo Şampiyonası'nda takımımız büyük başarı elde etti. Sporcularımızdan 52 kilogramda Sümeyye Kaya ikinci, Tuana Allı 48 kilogramda, Şeyda Nur Çiçek ise 57 kilogramda üçüncü olurken Kardelen Öztürk ve Muhammed Eren Cihangir ise 5 oldular. Elif Eylül Aladağ ile Baran Solak ise yedinci olarak Türkiye Şampiyonası'na Yunusemre Belediyespor damgasını vurmuştur. Başta Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi olmak üzere Kulüp Başkanımız Sayın Arif Alkan'a yönetim kurulumuza Yunusemre ailesi olarak bizlere böyle güzel başarı yaşattıkları için teşekkür ederiz." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yunusemre Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title