Haberler

Yunusemre Belediyesinden Büyük Hizmet

Yunusemre Belediyesi tarafından geçen yıl başlatılan ' Yunusemre Belediyesi Halkını Ecdada Taşıyor' projesi bu yıl da devam ediyor. Proje kapsamında 4 bin 500 vatandaşın kurtuluş destanının yazıldığı Çanakkale'yi görmesi planlanıyor.

Yunusemre Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve vatandaşlardan tarafından büyük ilgi gören Yunusemre Belediyesi Halkını Ecdada Taşıyor Projesi, yoğun talep üzerine bu yıl da devam ediyor. Projenin vatandaştan gelen yoğun talep üzerine hayata geçirildiğini belirten Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Bayanlarımızın sosyal hayatta daha aktif rol almaları için açtığımız Hanımlar Lokallerimizdeki kursiyerlerimizden gelen talep üzerine Çanakkale gezilerimizin ilkini buradaki kursiyerlerimize yönelik düzenlemiştik. Vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep doğrultusunda bu yıl da gerçekleştirdiğimiz projemiz kapsamında 100 toplam 4 bin 500 vatandaşımızı Çanakkale'ye götüreceğiz" dedi.

Bu yıl da projenin belediyenin hanım lokallerinde kurs gören kursiyerlerden başlayacağını anlatan Başkan Çerçi sözlerini şöyle tamamladı: "Çanakkale ruhunun yerinde kazandırılmasının amaçlandığı projemiz ile vatandaşlarımızı Çanakkale'ye götürüyoruz. Dedelerimizin zor şartlarda ve imkansızlıklarla kazandığı bu topraklara layığı ile hizmet etmek gerekir. Genç, yaşlı demeden tüm halkımızı Çanakkale'ye götürecek ve ecdadını yakından tanımalarını sağlayacağız."

Uncubozköylü kursiyerler Çanakkale'de

Proje kapsamında Çanakkale'yi gezen Uncubozköy Hanımlar Lokali kursiyerleri, Kilit Bahir Kalesi, Namazgah Tabyası, Koca Seyid ve Mecidiye Tabyaları, Sargı Yeri Şehitliği, Yahya Çavuş ve Ertuğrul Tabyası, Alçı Tepe Köyü, Conkbayırı, 57. Alay Şehitliği, Sultunkale ve Çanakkale Şehitliği'ni ziyaret ederek aziz toprakların nasıl savunulduğunu hakkında bilgi sahibi oldu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çerçi Yunusemre Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
title