Haberler

Yunusemre Belediyesi Trabzon ve Amasyalı Gençleri Konuk Etti

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Şehirler ve Kültürler Projesi kapsamında Manisa’yı gezen Amasya ve Trabzonlu gençler Yunusemre Belediyesi’nin konuğu oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Şehirler ve Kültürler Projesi kapsamında Manisa'yı gezen Amasya ve Trabzonlu gençler Yunusemre Belediyesi'nin konuğu oldu.

Yunusemre Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Şehirler ve Kültürler Projesi kapsamında Manisa'yı gezen Amasya ve Trabzonlu 80 genci ağırladı. Gençlere Belediye Meclis Salonu'nda Yunusemre ve Manisa'ya ilişkin bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur ile Strateji Geliştirme Müdürü Orhan Güzel, belediyenin yürüttüğü çalışmaları da anlattı.

Belediye'nin hizmetleri konusunda bilgilendirildiler

Yunusemre'nin sanayi, eğitim ve tarım şehri olduğunu dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Uygur, Amasya ve Trabzonlu gençleri ilçelerinde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Uygur, "Belediyemize bağlı 89 tane mahallemiz var. Sizin gibi genç öğrenci nüfusunun yoğun olduğu bir ilçeyiz. Onlarla sürekli iletişim halindeyiz. Birlikte sosyal projeler gerçekleştiriyoruz. Kültür ve Sosyal İşler ile Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğümüz ile birlikte halkımıza devletimizin şevkat elini hissettiren ve kültürel faaliyetlerimizi ifade eden çok güzel çalışmalara imza atıyoruz. Özellikle, bayanlarımızı, gençlerimizi ve çocuklarımızı önemsiyoruz. Bir çok mahallemizde kültür evlerimiz var. Bu kültür evlerimizde, bayanlarımıza, gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik çalışmalar yapıyoruz. Özellikle Halk Eğitim Müdürlüğümüzden öğretmen desteği alarak, kadınlarımızın daha aktif olmalarını ve el becerilerini geliştirmelerine olanak sağlıyoruz. Bu kurslarımızı gerçekleştirirken zaman zaman İş-Kur Müdürlüğümüzden de destek alarak, kadınlarımızın hem kendilerini geliştirmelerini hem de evlerine maddi destekte bulunmalarını sağlıyoruz. Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'nin yönetim anlayışı bizleri de bu noktada hep diri tutuyor." dedi.

Strateji Geliştirme Müdürü Orhan Güzel de, Yunusemre Belediyesi ile Celal Bayar Üniversitesi'nin ortak yürüttüğü projeler hakkında gençleri bilgilendirdi.

Manisalı gençleri illerine davet ettiler

Ziyaretçi gençleri temsilen konuşan Trabzon Öğrenci Temsilcisi Zeynep Baş ve Amasya Öğrenci Temsilcisi Dilvin Çarkcı da, Manisa'da olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirirken; Manisalı gençleri kendi memleketlerine davet etti. Belediye Meclis Salonu'nda yapılan toplantının ardından öğrencilere Yunusemre Belediyesi logolu şapka hediye eden Başkan Yardımcısı Uygur, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Manisa'yı gezecekler

Şehirler ve Kültürler Projesi, Manisa merkez ve ilçelerinde 4 gün boyunca devam edecek. Gençlerin ülkelerinin doğal ve tarihi güzelliklerini görmeleri, kültürel değerlerini öğrenmeleri, medeniyetleri, şehirleri ve kültürü tanımaları için başlatılan olan proje, aynı zamanda gençlerin kendilerini daha rahat ifade edebilmelerini, özgüven sahibi, sosyal iletişim becerilerini geliştirmelerini hedefliyor. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yunusemre Trabzon Amasya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title