Haberler

Yunusemre Belediyesi Ova Yollarında

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, vatandaşların arazilerine rahatça ulaşım sağlamaları için bir yandan yol yapım çalışması yaparken diğer yandan da ova yollarının bakım ve onarımı için çalışma başlattı.

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, vatandaşların arazilerine rahatça ulaşım sağlamaları için bir yandan yol yapım çalışması yaparken diğer yandan da ova yollarının bakım ve onarımı için çalışma başlattı. "Yunusemre Belediyesinin yaptığı hizmetleri takdir ediyoruz." diyen vatandaşlar, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve ekibine teşekkür ettiler.

Toplu Konut ve Kentsel Dönüşüm Projelerinin yanısıra hayata geçirdiği sosyal projelerle adından sıkça söz ettiren Yunusemre Belediyesi, yaptığı hizmetlerle vatandaşların takdirini kazanmaya devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, vatandaşların arazilerine rahatça ulaşım sağlamaları için bir yandan yol yapım çalışması yaparken, bir yandan da ova yollarında bakım ve onarım çalışmasına başladı.

VATANDAŞLAR HİZMETLERİ TAKDİR EDİYOR

Ova yollarındaki çalışmayı gören Abdullah Yalçın ve Sadullah Parlak isimli vatandaşlar, "Ova yollarımız çok bozuktu. Yunusemre belediyesi yollarımızı yapıyor. Yapılan hizmet her zaman takdir edilmeli. Biz bu hizmetleri takdir ediyoruz." diyerek Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve ekibine teşekkür ettiler.

"ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ OLARAK DEVAM EDECEK"

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Ata ise ova yollarındaki çalışmayla ilgili şöyle konuştu:

"Yunusemre Belediyesi olarak, Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi'nin talimatlarıyla bir yandan vatandaşlarımızın arazilerine rahat bir şekilde ulaşım sağlaması için bir yandan yol yapım çalışması yaparken bir yandan da yağışlar nedeniyle bozulan ova yollarımızda bakım ve onarım çalışması başlattık. Bozulan yollarımıza stabilize malzeme dökerek belediyemizin greyder, kepçe ve kamyonlarıyla yol çalışmalarımızı yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çerçi Yunusemre Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title