Haberler

Yunusemre Belediyesi'nden 'Yunusev ve Taziye Evleri' Projesi

Yunusemre Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ilçeye bağlı mahallelerde yaşayan yaşlı vatandaşların barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla başlattığı "Yunusev" projesinin ardından, cenazeleri olan vatandaşların da gelen misafirlerini daha rahat ağırlamalarına sağlamak maksadıyla taziye evleri kuruyor.

Yunusemre Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ilçeye bağlı mahallelerde yaşayan yaşlı vatandaşların barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla başlattığı "Yunusev" projesinin ardından, cenazeleri olan vatandaşların da gelen misafirlerini daha rahat ağırlamalarına sağlamak maksadıyla taziye evleri kuruyor.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, hem kullanım açısından hem de bir an önce hayata geçmesi bakımından yapılacak olan Yunusev ve taziye evlerinin prefabrikten yapılacağını, bunun için de prefabrik ev yapımı yapan şirketlerle görüşmelerinin son hızıyla devam ettiğini söyledi. Yunusemre Belediyesi olarak standart belediye hizmetlerinin dışında sosyal sorumluluk projelere de önem verdiklerini belirten Başkan Çerçi, "Daha önceden duyurmuş olduğumuz Yunusevlerle ilgili çalışmalarımız ve görüşmelerimiz devam ediyor. Prefabrikten yapmayı düşündüğümüz Yunusevlerimiz ile ilgili olarak prefabrik üretim yapan firmalarla görüşerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Yaşlılarımızın yıkılacak durumda olan evlerinde daha fazla kalmamaları için, bu projemizi en kısa sürede hayata geçireceğiz" dedi.

PREFABRİK TAZİYE EVLERİ YAPILACAK

Başkan Çerçi, prefabrik Yunusevler'in ardından Atatürk, Horozköy ve Cumhuriyet mahallelerinde yapılması planlanan taziye evlerinin de prefabrikten yapılacağını açıkladı. Taziye evi yapılacak mahallelerde yer belirleme çalışmalarının tamamlandığını kaydeden Başkan Çerçi, "Belediye İmar İşleri Müdürlüğü tarafından projeleri çizilerek hazır hale getirildi. Bütün bu çalışmalar yapılırken, bizler de prefabrik imalatçısı firmalara inceleme ve araştırma ziyareti gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedeflediğimiz taziye evlerimizin hem daha uygun fiyata hem de daha kaliteli malzemelerden yapılmasını sağlamak için bu tür ziyaretlerimizi yapmak zorundayız. Tek tek firmalarla görüşüp bir araştırma yapıyoruz. Araştırmalarımız sonucu prefabrik Yunusevler ve taziye evlerinin yapımına da hemen başlayacağız. Şimdiden Yunusemreli vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çerçi Yunusemre Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title