Haberler

Yunusemre Belediye Başkanı Çerçi, Vali Savaş'ı Ziyaret Etti

Manisa'nın Büyükşehir olmasının ardından merkezde kurulan iki ilçeden biri olan Yunusemre ilçesinin ilk belediye başkanı olarak seçilen Mehmet Çerçi ve Belediye Meclis üyeleri Manisa Valisi Abdurrahman Savaş'ı makamında ziyaret etti.

Mazbata aldıktan sonra ilk resmi ziyareti Vali Abdurrahman Savaş'a yapmak istediklerini belirten Çerçi konuşmasında, "Biz yeni bir belediyeyiz. İsmimiz var ama ortada henüz belediye yok. Kuruluş çalışmasında da Sayın Valimizin devlet tecrübesi var. Hem tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz hem de yanımızda görmek istiyoruz. Zaman içerisinde ihtiyaçlarımıza taleplerimiz olacak. İlk defa kuruluyoruz, tabi ilk kurulmanın dezavantajları da olacaktır. Bu sıkıntıları avantaja çevireceğiz. Kamu kurumları arasında işbirliğinin önemi büyüktür. Sadece Valiliğimiz ile değil diğer kurumlarımızla da iyi ilişkiler geliştireceğiz. Keza Büyükşehir Belediyesi ile de Manisa'nın, Yunusemre'nin yararına her türlü çalışmaya varız. Amacımız çağdaş, yaşanılabilir, dünya standartlarında bir Yunusemre kurmak. Arkadaşlarımızla beraber Sayın Valimizin desteği ile Yunusemre belediyesine en iyi hizmeti yapacağız. Bunu başaracağımıza inanıyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Savaş ise, "Manisa'mızda 31 Mart'tan itibaren yerel yönetimler iki kademeli bir yapıya kavuştu. Manisa'da köy tüzel kişiliği, belde teşkilatları yok. Aynı zamanda köy alt yapı işlerini yürüten Özel İdare teşkilatı yok. Bu hizmetler İlçe Belediyeleri ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülecek. Yunusemre Belediyesi Manisa'nın en büyük nüfusa sahip yerel yönetim birimi, coğrafi alan olarak da büyüdü. Belediye Başkanımız ve ekibi çok önemli bir görev üstlenmiş durumda. Hizmetlerini öncekinden daha üst standarda taşıyacağına yürekten inanıyorum. Yeni belediye binası yapılıp daha güzel imkanlara kavuşana kadar Yunusemre Belediyemiz Özel İdare Biriminin mevcut binalarının birinde geçici olarak hizmetlerini yürütecekler. Bundan sonraki dönemde de hem kurumlararası işbirliği ile hem de Valilik olarak sunacağımız destekler konusunda biz her zaman kendilerinin yanında, yakınında her türlü imkanları seferber edeceğiz. İnşallah Manisa'mızda önümüzdeki dönemde vatandaşa çok daha iyi hizmet, buna uygun imkanlara kavuşmuş, çok başlılıktan kurtulmuş bir yapılanma ile sunulacak. Buna yürekten inanıyorum" diye konuştu.

Vali Savaş, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Belediye Meclis üyelerine başarılar diledi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdurrahman Savaş Mehmet Çerçi Yunusemre Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title