Haberler

Yunus Yuva'dan Vektörel Grafik Sergisi

Adanalı şovmen ve ressam Yunus Yuva’nın, Atatürk’ün Adana’ya gelişinin 93. yıldönümü nedeniyle hazırladığı vektörel grafik sergisi ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Adanalı şovmen ve ressam Yunus Yuva'nın, Atatürk'ün Adana'ya gelişinin 93. yıldönümü nedeniyle hazırladığı vektörel grafik sergisi ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Atatürk Evi Müzesi'nde yer alan Atatürk sergisinin açılışını Adana Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer ve MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş gerçekleştirdi.

Yuva, ilerleyen günlerde Adana Valiliği metro istasyonu alt geçidinde sanat galerisi açmayı planladıklarını söyledi. Aynı zamanda başkanlığını yürüttüğü Şizofreni ve Aileleri Dayanışma Derneği (ŞİZODER) olarak hasta ve hasta yakınlarına yardımcı olmak için internetten ahşap ürünü sanat eserleri satışa çıkardıklarını belirten. Yunus Yuva, "kaçırmadanal.com" adlı internet sitesi üzerinden yapılan satışlarda Atatürk tabloları, Atatürk Köşesi, hat ve kişisel tabloların yanı sıra patentini aldığı ahşap Büyüksaat ve Taşköprü maketlerinin yer aldığını, elde edilecek gelirle dernek üyelerine destek olacaklarını kaydetti - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zülfikar İnönü Tümer Hüseyin Sözlü Yusuf Baş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title