Haberler

Yunus Emre" Sergisi Ziyarete Açıldı

Yunusemre Belediyesi’nin öncülüğünde bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan ‘Uluslararası Yunus Emre Günleri’ Forum Magnesia AVM’de Ressam Hidayet Gültekin’in hazırlamış olduğu eserlerden oluşan Resim Sergisi ile start aldı.

Yunusemre Belediyesi'nin öncülüğünde bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan 'Uluslararası Yunus Emre Günleri' Forum Magnesia AVM'de Ressam Hidayet Gültekin'in hazırlamış olduğu eserlerden oluşan Resim Sergisi ile start aldı.

Büyük bir kültürel etkinlik olarak Yunusemre ilçesinin tarihinde yerini alacak alan 'Uluslararası Yunus Emre Günleri' ilk etkinliği olan Ressam Hidayet Gültekin'in hazırlamış olduğu eserlerden oluşan Resim Sergisi, Forum Magnesia AVM'de ziyaretçilerini bekliyor. Sergi'nin açılışını gerçekleştiren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, sergide yer alan eserlerin hepsinin birbirinden güzel ve anlamlı olduğunu belirterek, Ressam Hidayet Gültekin'e emek harcayarak güzel bir çalışma ortaya koyduğu için teşekkür etti.

"YUNUSEMRE BELEDİYESİ SANATA ÖNEM VERİYOR"

30 yıldır resim sanatıyla uğraştığını dile getiren Ressam Hidayet Gültekin ise, "Şimdiye kadar yurtiçi ve yurtdışında birçok resim sergisi açtım. Yunusemre Belediyemizden de Yunus Emre konulu bir resim sergisi talebi oldu. Bu talep çerçevesinde yaptığım çalışmalarımı, bugün açılan Yunus Emre Sergisi'nde sanatseverlerin beğenisine sundum. Sanata değer vererek, mümkün olduğu kadar yaymak ve bu yöndeki çalışmalara değer verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu anlamda sanata değer verdiğini ortaya koyan ve resim sergini açılması yönünde çalışmalar yapan Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi'ye ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hidayet Gültekin Mehmet Çerçi Yunusemre Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title