Haberler

Yunus Emre Kültür Merkezi Hizmete Açıldı

Kağıthane Belediyesi tarafından yapılan Çağlayan Yunus Emre Kültür Merkezi, görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Kağıthane Belediyesi tarafından yapılan Çağlayan Yunus Emre Kültür Merkezi, görkemli bir törenle hizmete açıldı. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "Güzel ve hayırlı bir çalışmayı halkımıza hizmete kazandırdığımız için mutluyuz" dedi.

Kağıthane Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve kısa sürede yapımı tamamlanan Çağlayan Yunus Emre Kültür Merkezi'nin açılışı yapıldı. İlçede sosyal ve kültürel dönüşümü hızlandıracak olan kültür merkezinin açılışına, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, AK Parti İstanbul 1'inci Bölge Milletvekili Oktay Saral, Kağıthane AK Parti İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, belediye başkan yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Dualar eşliğinde yapılan açılışta ilçe yönetimi açılış kurdelesini çocuklarla beraber kesti.

Kağıthane'de yatırımların hız kesmeden devam ettiğini belirten Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "Güzel, hayırlı bir çalışma için bir aradayız. Burada çalışma yapmak buradaki vatandaşa hizmet etmek bizim için çok anlamlı. Hamdolsun bu çalışmaya sevgili dernek başkanımız, cemaatimiz, imamımız, bütün komşularımız çok yardımcı oldular. Önce mülkiyet problemini çözdük. Ardından da bu dev eser ortaya çıktı. Derneğimizle ve komşularımızla birlikte uyumlu bir şekilde hem mahalleye hem de camimize ve çevresine hizmet edecek bir eseri ortaya çıkardık. Bu çalışmanın en alt katında 25-30 araçlık bir otoparkımız var. Kültür merkezimiz vatandaşımıza hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fazlı Kılıç Kağıthane İstanbul Çağlayan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title