Haberler

Yunus Emre Külliyesi İçin Palabıyık'tan Şentürk'e Çağrı

AK Pati İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık MHPli Belediye meclis üyesi Faik Şentürk’e çağrıda bulunarak Yunus Emre Külliyesi Projesi istimlak konusunda kendisi ve ailesine ait 10 Bin M2'lik alan için gereğini yapmasını ve elini taşın altına koyması çağrısı yaptıKula ilçesi Yunus Emre Mahallesi'nde bulunan Yunus Emre Türbesi'nde yapılması planlanan ve projeleri hazırlanan Yunus Emre Külliyesi ile ilgili MHP'li belediye meclis üyesi Faik Şentürk’ün bir gazetede yapmış olduğu basın açıklaması ile ilgili Kula AK Parti ilçe başkanı Ahmet palabıyık Ak Parti ilçe teşkilat binasında basın açıklaması düzenledi.

AK Pati İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık MHPli Belediye meclis üyesi Faik Şentürk'e çağrıda bulunarak Yunus Emre Külliyesi Projesi istimlak konusunda kendisi ve ailesine ait 10 Bin M2'lik alan için gereğini yapmasını ve elini taşın altına koyması çağrısı yaptı

Kula ilçesi Yunus Emre Mahallesi'nde bulunan Yunus Emre Türbesi'nde yapılması planlanan ve projeleri hazırlanan Yunus Emre Külliyesi ile ilgili MHP'li belediye meclis üyesi Faik Şentürk'ün bir gazetede yapmış olduğu basın açıklaması ile ilgili Kula AK Parti ilçe başkanı Ahmet palabıyık Ak Parti ilçe teşkilat binasında basın açıklaması düzenledi.

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık MHP'li belediye meclis üyesi Faik Şentürk'ün yapmış olduğu açıklamanın gerçeği yansıtmadığını ve bir bilgi karmaşasının olduğunu söyledi.

Palabıyık "Geçtiğimiz dönemde AK Partili Kula Belediye başkanlığı yapan Selim Aşkın başta olmak üzere Benim ve MHP li Belediye meclis üyesi Faik Şentürk'ün de içinde bulunduğu meclis üyelerimizin tamamının ortak çalışmasıyla başlatılan Yunus Emre Külliyesi projesi ile ilgili istimlak çalışmaları kapsamında 80 bin m2'lik alanın kamulaştırılması gerekiyordu. Yapılan çalışmalar sonucunda yaklaşık olarak 70 bin m2'si kamulaştırılması tamamlandı. Bu 70 bin m2'lik alanın ortalama fiyat olarak ne kadar kamulaştırıldığı Başta Faik Şentürk olmak üzere bütün belediye meclis üyeleri tarafından bilinmekte. Bu konuda aracılık edende MHP belediye meclis üyesi sayın Faik Şentürk idi

Geride kalan 10 bin m2'lik alanda Faik Şentürk ve ailesine ait. Bu zaman içerisinde sayın başkanımız Selim Aşkın Şentürk ailesi ile birebir görüşmeler yaptı fakat bir sonuç alınamadı. Faik Şentürk ve ailesinin burada ortalama belirlenen fiyatın çok çok üzerinde bir fiyat istemesi bu süreci biraz zora soktu. Buradan sizlerin aracılığınız ile Faik Şentürk'e sesleniyorum. Bu projenin ilçemize ilimize Türkiye'ye ve dünyaya kazandırılması için Yunus'un da ruhuna yakışır bir şekilde hareket edip bir an önce bu işi çözmen gerekir. Yunus Emre sevginin barışın kardeşliğin sembolüdür. Hiç mugalata yapıp polemiğe neden olmadan bu işin bir an önce çözülüp külliye projesinin devam etmesi gerekiyor. Bu noktada sayın Hüseyin Tanrıverdi'nin de belirttiği gibi biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bir an önce kamulaştırılmanın tamamlanması içinde ben sayın Faik Şentürk hocamıza bu konuda elini taşın altına koymaya çağırıyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selim Aşkın Ak Parti Kula Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title