Haberler

Yunus Emre Koç 5. Anma Yol Koşusu ve Mini Maraton - Sivas

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Yarışmacıların çıkışı Minin sporcuların koşusu Koşuyu düzenleyen İlhan Koç ile röportaj Koşuya katılan sporculardan görüntüler Yunus Emre Koç 5. Anma Yol Koşusu ve Mini Maraton Sivas'ta 5 yıl önce trafik kazasında yaşamını yitiren atlet Yunus Emre Koç anısına yol koşusu ve mini maraton düzenlendi Sivas'ta 5 yıl önce trafik kazasında hayatını kaybeden atlet Yunus Emre Koç anısına yol koşusu ve mini maraton düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Yarışmacıların çıkışı

Minin sporcuların koşusu

Koşuyu düzenleyen İlhan Koç ile röportaj

Koşuya katılan sporculardan görüntüler

Yunus Emre Koç 5. Anma Yol Koşusu ve Mini Maraton

Sivas'ta 5 yıl önce trafik kazasında yaşamını yitiren atlet Yunus Emre Koç anısına yol koşusu ve mini maraton düzenlendi

Sivas'ta 5 yıl önce trafik kazasında hayatını kaybeden atlet Yunus Emre Koç anısına yol koşusu ve mini maraton düzenlendi.

Koç'un ölümünün 5. yılında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün katkılarıyla düzenlenen "Yunus Emre Koç 5. Anma Yol Koşusu ve Mini Maratonu"na, merhum atletin mezarının bulunduğu Esenyurt Mahallesi'nde start verildi.

Esenyurt-Karşıyaka-Kızılırmak-Akevler-Esenyurt güzergahında gerçekleştirilen koşuya, 15 ilden 425 sporcu katıldı.

Yunus Emre Koç'un babası olan atletizm antrenörü İlhan Koç, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bu yıl farklı olarak 'Minik 58 Adımlar' kategorisini ekledik. 58 küçük çocuk 58 metre koştu. 58 miniğimize de kupa verdik. Buradaki amacımız küçük yaşta sporu sevdirmek ve sporun temeli olan atletizmi onlara aşılamak." diye konuştu.

Koç, koşuları düzenlemeye devam edeceklerini ifade ederek, "Evlat acısı hiçbir şeyle dinmez ama bu bir vesile. Bu konuda bana destek olan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Yol koşusunda 58 küçük çocuğun koşması, renkli görüntülere sahne oldu.

Sivas'ta 9 Haziran 2011'de geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Sivas Özdemirspor'un lisanslı atleti Yunus Emre Koç'un anısına düzenlenen yarışlarda dereceye giren sporcuların ismi şöyle:

3 bin metre 12-13-14 yaş altı erkekler:

1. Oğuzhan Sefa Koç

2. Musa Nogay

3. Osman Bektaş

3 bin metre 12-13-14 yaş altı kadınlar:

1. Hatici Durak

2. Arzu Yıldız

3. İlyada Dervişoğlu

6 bin metre 15-16-17 yaş erkekler:

1. Mikail Kaya

2. Yusuf İpek

3. Kürşat Arslan

6 bin metre 15-16-17 yaş kadınlar

1. Rümeysa Yılmaz

2. Nuriye Dündar

3. Tuğba Doğan

12 bin metre 18 yaş ve üstü erkekler:

1. Ahmet Belde

2. Osman Karamercimek

3. Selçuk Yıldırım

12 bin metre 18 yaş ve üstü kadınlar:

1. Şeyma Köse

2. Ülkü Yaşar

3. Sibel Karabulut

Kaynak: AA / Güncel

Esenyurt Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title