Haberler

Yuntdağı'nın Kalkınması Konusunda Çalışmalar Devam Ediyor

Yunusemre Belediyesi tarafından kırsal bölgelerdeki sorunları çözmek amacıyla belediye meclisince kurulan Kırsal Bölge Kalkınma ve Mahallelere Hizmet Komisyonu, Yuntdağı bölgesinde çalışmalarda bulunmaya devam ediyor.

Yunusemre Belediyesi tarafından kırsal bölgelerdeki sorunları çözmek amacıyla belediye meclisince kurulan Kırsal Bölge Kalkınma ve Mahallelere Hizmet Komisyonu, Yuntdağı bölgesinde çalışmalarda bulunmaya devam ediyor.

Kırsal Kalkınma ve Mahallelere Hizmet Komisyonu'nda yer alan Mustafa Gürler, Mehmet Arık, Hüseyin Alp, Hüseyin Köroğlu ve Tarım Danışmanı Ramiz Çoban Recepli, Sakallı, Asmacık ve Uzunlar mahallelerinde incelemede bulundu.

Kırsal Kalkınma ve Mahallelere Hizmet Komisyonu üyesi Mustafa Gürler, bölgede tarımsal ve hayvancılık faaliyetlerinin yerine getirilmesi amacıyla çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

Kırsal Kalkınma Komisyonunun en büyük amacının Yuntdağı bölgesinin kalkınmasını sağlamak olduğuna dikkati çeken Gürler, şöyle konuştu:

"Recepli, Sakallı, Asmacık ve Uzunlar mahallerimizin kırsal alanlarında aşılanmaya hazır binlerce çitlembik ağacımız var. Belediyemiz geçen dönem 60 bine yakın aşılanma yapmıştı. Bu dönemde mahallerimizin aşılanmasını yapacaktır. Ziyaretini gerçekleştirdiğimiz mahallerimizde vatandaşlarımız düğünlerini hayırlarını yapabilecekleri salon ihtiyaçlarını dile getiriyorlar. Yine bu dört mahallemizde ceviz ve antep fıstığı fidanları dağıtımı konusunda talepler vardır. Vatandaşlarımızın talepleri ve ayrıca Recepli mahallesinde Yunusemre ilçemizin her yıl kutlamalarını yaptığı manevi iklimin daha çok tanınması için gerekli çalışmalar yapılacaktır. Ceviz ve Antep fıstığı fidanlarının dağıtımı ilgi görmüştür. Belediyemiz Yuntdağlarında tarımsal iklim değişikliğine gitmektedir."

Kırsal Kalkınma ve Mahallelere Hizmet Komisyonu'nun en büyük amacının Yuntdağları bölgesinin kalkınmasını sağlamak olduğunu belirten Gürler, Yuntdağı insanının taleplerini yerine getireceklerini kaydetti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Gürler Gaziantep Yunusemre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title