Haberler

Yunanistan Teslim Bayrağını Çekti

Güncelleme:

Yunanistan Euro Bölgesi ile arasındaki kredi anlaşmasının süresinin altı ay uzatılması için talepte bulundu.

Yunan hükümeti, Euro Bölgesi ülkeleri ile arasındaki kredi anlaşmasının altı ay süreyle uzatılması konusunda resmi talepte bulundu. Yunanistan hükümetinden bir yetkilinin verdiği bilgiye göre, Atina yönetimi Euro Bölgesi ile arasındaki "Ana Finansal Yardım İmkanı Anlaşması"nın uzatılması için başvuruda bulundu.

ŞARTLARI FARKLI OLACAK

Yunanistan'ın bu anlaşma ile elde edeceği mali desteğin serbest bırakılma koşulları, ülkenin şu anda mali yardım aldığı anlaşmadaki koşullardan farklılık gösteriyor.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Yunanistan Dünya Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (102)

bence:

komünistin, komünistliği parayı bulana kadar;feministin, feministliği kocayı bulana kadardır. .

58
3
yanıtYanıtla
AlimobilWeb@haberler.com:

Oyle bol keseden atmakla olmaz cipras, Rte yi ornek al sen,

41
18
yanıtYanıtla
And:

Dünya kapitalistlerin elinde. Adam ne yapsin ki? Eskiden Rusya ve Cin vardi sosyalist devlet sistemi. Onlarda Kapitalist kan emici parazitlere teslim oldular. 12 milyonluk Yunanistan in fazla opsiyon yada seçme olanağa yok gibi!! Bak bizim AKP ve Tayyib nasilda kapitalist Yahudilere teslim oldu ve milleti inim inim inletiyor!!

47
8
yanıtYanıtla
samsunlu:

bekarken karı boşamak kolaydı. . .

39
7
yanıtYanıtla
Hakan Sari:

Ne Oldu La, 300 Spartaliyim dedin cikdin piyasaya, Ab 1 kere toplanti Yapdi senle Oldun 300 Dansöz, yok Rusyaya giderim yok surdan alirim , Yunan halkinin önünden Rakiyi cekdinmi Seni meze diye yerler Cupra Cipraz, Alismissiniz Zaziki yemeye, Kolaymi Bizler gibi 100 yildir sogan ekmek yemege .

40
5
yanıtYanıtla
van:

KONDA’nın son seçim anketi araştırması sonuçlarına göre HDP’nin oy oranı 10, 6 olarak açıklandı.

10
35
yanıtYanıtla
ANASI KÜRT BABASI ZAZAK KIRO KÜRT ÇESKO:

Hani erkekleşiyordu? Ne oldu? Nasıl gördün mü? Dünya kaç köşe bucakmış? anla!Hani erkektin? erkeklik ne oldu?

40
4
yanıtYanıtla
üstad:

gumburtuyle geldin zumburtuyle gidecen

39
4
yanıtYanıtla
kapkara:

Herkes haddini bilecek . . . ADAMI İKİ DİZİNİN ÜZERİNE BÖYLE ÇÖKERTİRLER ALACAKLI HER ZAMAN HAKLIDIR. . .

40
3
yanıtYanıtla
Xboy Türk KontrgerillamobilWeb@haberler.com:

Heh şöyle dize gelecen çipiroz öyle dallama gibi ödemem mödemem laflarıyla atıp tutmak olmuyomuş dimi

33
8
yanıtYanıtla
Tüm 102 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title