Haberler

Hükümet Sinyalı Verdi, Yunanistan İflasa Hazırlanıyor

Güncelleme:

Yunanistan'da, koalisyonun büyük ortağı Radikal Sol İttifak'ın meclis grubu sözcüsü, hükümetin ülkenin iflası dahil her türlü olasılık için hazırlandığını söyledi.

Yunanistan'da, koalisyon hükümetinin büyük ortağı Radikal Sol İttifak'ın (SYRIZA) meclis grubu sözcüsü Nikos Filis, hükümetin ülkenin iflası dahil her türlü olasılık için hazırlandığını söyledi.

CANLI YAYINDA AÇIKLADI

Katıldığı bir televizyon programında Brüksel'de süren müzakerelerle ilgili soruları yanıtlayan Filis, hükümetin stratejik seçiminin anlaşma sağlanması yönünde olduğunu ancak müzakerelerde her türlü sonuç için de hazırlık yaptığını belirtti.

"İFLASA HAZIR OLUNMALI"

Filis, Yunanistan'ın iflasının sistematik bir risk içerdiğini ve bu nedenle tüm Avrupa'yı ilgilendirdiğini ifade ederek, "Bir devlet her türlü olasılığa hazır olmalı. Atina artık beklemede ve her türlü olasılık için hazırlanıyor" diye konuştu.

"BORÇ ÖDEMESİ ZOR"

Filis, Yunanistan'ın haziranda IMF'ye olan borcunu ödeyip ödemeyeceğine ilişkin bir soruyu ise "IMF'ye 5 Haziran'da ödeme yapıp yapmayacağımız kasalarda bulunacak paraya bağlı" diyerek cevapladı.

ACİLEN RUSYA'YA GİTTİ

Öte yandan, Atina hükümeti ile kreditörleri arasında Brüksel'deki kritik müzakereler sürerken, Yunanistan Enerji Bakanı Panayotis Lafazanis'in acilen Rusya'ya gittiği bildirildi.

KRİTİK TOPLANTI

Yunan medyasına yansıyan haberlerde, bu sabah Rusya'ya hareket eden Lafazanis'in, Moskovo'da Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, Rus enerji şirketi Gazprom Yönetim Kurulu Başkanı Aleksei Miller ve Rusya Maliye Bakanı Yardımcısı Sergei Stortsak ile bir araya geleceği belirtildi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Rusya Federasyonu Yunanistan Brüksel Politika Dünya Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (50)

1461Mobil-ANDROID:

akp 100% inşallah

15
13
yanıtYanıtla
:

KILIÇTAROĞLU YUNANDA KRİZ YOK DEMİŞTİ BİZİM MEDYA ŞİŞİRİYOR DEMİŞTİ ACABA ONUN KRİZ GÖRÜŞÜ FARKLIMI ANLAMADIM

19
0
yanıtYanıtla
YUNANLILAR LANETLiDiR:

anladiniz siz onu diyecegim ama, anlamayanlar da olabilir, , her ihtimale karsi bazi ip uclari vermeliyim, , mustafayi basimiza musallat edenler yunanlilardir, , onun icin yunanlilarin iki yakalari bir türlü bir araya gelmiyor, , tabii bizimde gelmiyor, , hem onlar hemde biz türkler birlikte o mustafanin yüzünden belalarla bogusuyoruz. . simdi anladiniz degilmi, , konu anlasilmistir. . bitti. .

13
5
yanıtYanıtla
diyosun:

Diyosun da oradaki azinlik Turkler de onlarla beraber yanacak. . . :)

yanıt2
yanıt1
sol kaybetmeye mahkumdurMobil-ANDROID:

sol kaybetmeye makkumdur.

15
3
yanıtYanıtla
Mahir Dinler:

Ahanda bizim muhalefetin de başa geçtiğinde olacak olan budur. Zaten bizim muhalefet 2002 de Türkiye''yi iflas ettiriyordu ama Ak Parti başa geçerek onların oyununu bozdu.

14
4
yanıtYanıtla
GERCEKMobil-IOS:

Yunanistan yalakalari chp ve hdpliler gidin vatininizi kurtarin batiyormus..

11
5
yanıtYanıtla
...Mobil-ANDROID:

AKTROLLER siz nerde iflas eden, nerde batan ülke varsa onları kendinize örnek alıp kıyas yaparsınız... Onca refah içinde olan ülkeleri kıyas alsanıza... AkCahiller, pardon KARA CAHİLLER...

3
12
yanıtYanıtla
mhpMobil-ANDROID:

beter olsun

14
1
yanıtYanıtla
feyzomobilWeb@haberler.com:

imf.ye elini veren kolunu alamıyor amahamdolsum biz imf.nin eline verdik.yapanlar sağolsun.oylar nereye belli değimi...

10
5
yanıtYanıtla
diyosun:

Diyosun da oradaki azinlik Turkler de onlarla beraber yanacak. . . :)

2
1
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title