Haberler

Yunan Çiftçiler, Sınır Kapılarını Kapattı

Güncelleme:

Yunanistan'da çiftçiler, destekleme primlerinin ödenmemesine tepki olarak, Pazarkule Sınır Kapısı karşısındaki Kastanies Sınır Kapısı yolunu traktörleriyle kapattı.

Yunanistan'da hükümetin tarım sektörüne getirdiği ek vergi ile destekleme primlerinin ödenmemesi üzerine çiftçilerin yol kapatma eylemleri devam ediyor. Yunan çiftçiler, traktörleriyle, Pazarkule Sınır Kapısı karşısındaki Kastanies Sınır Kapısı yolunu ve İpsala Sınır Kapısı karşısındaki Kipi Sınır Kapısı yollarını kapattı.

Çiftçiler, Kastanies Sınır Kapısı yolunu tamamen kapattı, hiçbir aracın giriş-çıkışına izin vermedi. Çiftçiler Kipi yolunda ise küçük araç geçişlerine izin verirken TIR'ların giriş-çıkışlarına aralıklarla izin veriyor.

SABAH EYLEME BAŞLADILAR KAPI KAPANDI

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın, küçük araçlarıyla Yunanistan'a geçiş yapmak isteyenleri İpsala Sınır Kapısı'na yönlendirdiklerini ifade ederek, "Yunan çiftçilerin eylemleri sabah saatlerinde Pazarkule Sınır Kapısı'nda başladı. Küçük araçlarla Yunanistan'a gidecekler İpsala Sınır Kapısı'nı kullanabilir. İpsala'da da TIR geçişlerine kapalı ancak ara ara açarak geçişlere izin veriyorlar. İpsala'da şuan bir TIR kuyruğu oluşmadı" dedi.



Çiftçiler geçtiğimiz günlerdeki eylemlerinde İpsala ve Pazarkule Sınır Kapılarını iki kez 12 saatliğine trafiğe kapatmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Yunanistan İpsala Memur Politika Dünya Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

Anti akp yazan a boru ----Mobil-ANDROID:

Sizin gibi düşünen beyinden yoksun kişiler oldukça Atatürk ile apo yu beraber desteklersinz ve sizin gibi hainleri de yok etmek tabi ki vatan aşkı ile yatan Osmanlı torublarinjn görevidir beni sorarsan kürt oğlu Kürdüm sonuna kadsr apo ve Atatürk posterlerini yan yana alanlara karşı mücadelemizi sürdürecez

4
4
yanıtYanıtla
Öztürkkk:

Anti AKP sen nasıl bir karektersin ya

3
4
yanıtYanıtla
orhangazi han:

keske tamamen kapansa ermenilerle yunanlılarla

2
2
yanıtYanıtla
KGT:

dünyanın en küçük gümrük kapısı 3

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title