Haberler

Yunan Basını: Türk Uçak ve Tankları Suriye'ye Girdi

Güncelleme:

Yunanistan'da yayın yapan internet sitesi, Türk ordusunun, Suriye'ye girerek Özgür Suriye Ordusu'na destek verdiğini iddia etti.

Yunanistan'da yayın yapan bir internet sitesi, Türk tanklarının ve kobra helikopterleri ile bir grup askerin sınırı geçip, Suriye'ye girerek Özgür Suriye Ordusu'na (ÖSO) destek verdiğini iddia etti.

"TÜRK ORDUSU ÖSO'YA DESTEK VERİYOR"

Yunanistan'ın askeri haber alma ve yayınlama sitelerinin başında gelen 'defencenet.gr' internet sitesindeki haberde, Türk tankları ve helikopterlerinin sınırı geçip, El Kaide'nin Suriye yapılanması İŞID ile çatışmaların yaşandığı Al Sahara ve Keseb bölgesindeki ÖSO'ye destek verdiğini okuyucularına duyurdu. Haberde, Keseb sınır kapısı yakınlarında şiddetli çarpışmaların meydana geldiği de ileri sürüldü. Sitenin haberine göre Türkiye'nin Suriye'deki operasyonu sırasında topçu ateşi ile birliklere destek verdiği ve Süleyman Şah Türbesine 4 kilometre mesafede bulunan İŞID birliklerine ağır zayiat verdiği iddia edildi.

"FÜZE SİTEMLERİ ALARMA GEÇTİ"

Türk F-16 uçaklarının sınır boyunca uçuşlarını sürdürdüğü belirtilen haberde ayrıca Suriye ordusunun Halep kenti yakınlarındaki SCUD-B füze sistemlerini de alarma geçirdiği, olaylar sırasında ÖSO'ya ait yaralıların Türk ambulansları ile Hatay'daki hastanelere taşındığı iddialarına da yer verildi. 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yunanistan Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (213)

AHU Z.porron@mynet.com:

SAVAŞ OLURSA TAYYİP, SÜLALAESİNİ, BAŞÖTÜLÜLERİ, SAKALLILARI, DOĞU HALKINI ÖZELLİKLE KÜRTLERİNİ ALSIN ONLARLA KATILSIN

37
30
yanıtYanıtla
kürtsnn_glmsr@hotmail.com:

anlaşıldı sen tarihi bilmiyorsun aklında kıt resimlere bir bak en azından ATATÜRK'ün cumhuriyeti kurduğunda yanıdakiler seyhler ve sakallı allah yolunda giden değerli insanlar vardı (diğerlerini tenzi ederim) elleri kir pas içinde nasırlı elleriyle cepheye mermi taşıyan başı örtülü analar vardı bugün ananın koluna girip bir tarafın açık biryerin boyalı kordan dolasabiliyosanız onların sayesinde nankör

yanıt0
yanıt0
ali yıldızgs_arda_38_ali@hotmail.com:

bunlar ülkeyi karıştırmaya çalışıyo yalan

40
25
yanıtYanıtla
İSLAMİ BAKIŞomrturk@hotmail.com:

YALAAAAAAAAN YALAAAAAAAAAAAAAANNNNNN

31
22
yanıtYanıtla
HAKTANselami7807@hotmail.com:

KOÇUM NASIL YAZI BU, YALAMA FALAN MI OLDUN. GALİBA YALAN YALAN DEMEK İSTEDİN, BİRAZ TOSUNCA TERCÜME KURSU ALMIŞTIM!

yanıt0
yanıt0
TARIKdfeey@yahoo.com:

TAYİB TÜM DÜYAYI KARŞIMIZA ALDIN...ADOLF HİTLER GİBİ

23
27
yanıtYanıtla
Nihatyakala_coo@hotmail.com:

ne güzel işte borcumuz yok eyvallahımız yok canları isterse böle

yanıt0
yanıt0
aytekinaytekin1453@hotmail.de:

niye sen yunan tohumumusun?

yanıt0
yanıt0
filizhazan.333@hotmail.com:

tarık= kendini çözememiş daha ne olduğunu bilmiyo üstüne gitmeyin arkadaşlar:)))

yanıt0
yanıt0
aytekineermanogur@hotmail.de:

sen yunanlara kurban ol senin kadar ayrimci degiller bence senin gibiler soylu soplu olamaz büyük insanlar baskalarini kücük görmez.

yanıt0
yanıt0
Tüm 213 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title