Haberler

Yunak'ta İşkur Destekli Ön Muhasebe Kursu Sona Erdi

Konya’nın Yunak ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu (ASO) Müdürlüğü ile Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında işbirliği ile yaptığı ön muhasebe kursu sona erdi.

Konya'nın Yunak ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu (ASO) Müdürlüğü ile Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında işbirliği ile yaptığı ön muhasebe kursu sona erdi.

Yunak Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü'nde 27 Nisan tarihinde açılan Ön Muhasebe Kursu tamamlanarak, kursu başarıyla bitiren kursiyerlere başarı belgeleri verildi. Açılan ön muhasebe kursuna kayıt yaptıran 25 kursiyere günde 6 saat kurs verildi ayrıca İŞKUR tarafından kursiyerlere kurs katılım ücreti olarak günlük 20 TL ücret ödendi. Yunak'ta ilk defa İŞKUR destekli açılan ön muhasebe kursunda öğrencilere 49 gün boyunca toplamda 296 saat eğitim verilerek 6 Temmuz tarihinde eğitim tamamlandı. Kursa düzenli şekilde devam eden 22 kursiyer başarı göstererek belge almaya hak kazandı. Kursiyerlere kurs bitirme belgeleri, Yunak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kenan Abacı tarafından verildi. Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kenan Abacı, "Kursun açılmasında emeği geçen yöneticilere ve kurs eğitim görevlisi Sabriye Tüccar'a teşekkür ederim. Kursu başarıyla bitiren kursiyerleri de tebrik ederim. Halk Eğitim ve ASO Müdürlüğü olarak yoğun şekilde kurs ve seminer çalışmaları devam ediyor" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Konya Yunak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title