Haberler

"Yumurtanın Sarısı" Türküsü İçin Stüdyoya Girdi

Güncelleme:

Başrollerinde Çetin Altay, Arzu Yanardağ ve Mesut Yar'ın oynadığı bir Akdeniz komedisi "Olur İnşallah" 5 Haziran'da izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Film vizyona girmeden önce son yılların en komik adamı Çetin Altay ve köşe yazarı-sunucu Mesut Yar Antalya'nın yöresel türküsü "Yumurtanın Sarısı"nı seslendirmek için stüdyoya girdi. İkilinin eğlence dolu görüntüleri sosyal medyada fırtına gibi esecek.

Akdeniz'den gelen sıcak bir komedi eşliğinde gülmeye hazır mısınız? Son dönemin en komik oyuncuları arasında yerini alan Çetin Altay, güzel oyuncu Arzu Yanardağ ve köşe yazarı-sunucu Mesut Yar'ın başrollerini paylaştığı "Olur İnşallah" 5 Haziran'da vizyona girecek. Antalya'nın Yaylaalan Köyü'nde yaklaşık 100 kişilik profesyonel bir ekiple 4 haftada tamamlanan filmde özellikle oyuncuların Antalya yöresinin kendine has şivesiyle yaptığı diyaloglar dikkat çekecek.

Olur İnşallah'ın klip şarkısı "Yumurtanın Sarısı"

Antalya'ya özgü espirilerin yanı sıra filmde komedyen Çetin Altay ve köşe yazarı-sunucu Mesut Yar'ın birlikte seslendirdiği Antalya yöresinin anonim eseri "Yumurtanın Sarısı" damgasını vuracak. Çekimlerin ardından stüdyoya giren ikili Müzik Direktörlüğünü Irsel Çivit'in yaptığı video klipleriyle izleyenleri kahkaha tufanına sürükleyecek.

Filmin oyuncu kadrosunda Ayhan Rüzgar ve Antalya'nın çok sevilen tiyatro oyuncusu Müfit Kayacan'ın yanı sıra tecrübeli oyuncu Sümer Tilmaç ve başarılı oyuncu Mehtap Bayri de bulunuyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise projeleriyle adından sıkça söz ettiren Tolga Baş oturuyor. Akdeniz insanının sıcaklığını ve samimiyetini sinema salonlarına taşıyacak "Olur İnşallah" sinemaseverleri 90 dakikalık bir maceraya sürükleyecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Arzu Yanardağ Mesut Yar Akdeniz Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title