Haberler

Yumurtalık Kaymakamı Karabulut Göreve Başladı

Malatya’nın Battalgazi ilçesinden, Adana’nın Yumurtalık ilçesine atanan Kaymakam Asalet Karabulut görevine başladı.

Malatya'nın Battalgazi ilçesinden, Adana'nın Yumurtalık ilçesine atanan Kaymakam Asalet Karabulut görevine başladı.

İçişleri Bakanlığı'nın yaz dönemi atama kararnamesiyle Malatya'nın Battalgazi ilçesinden Yumurtalık İlçesine atanan Kaymakam Asalet Karabulut, görevine başladı. Karabulut, daire amirleriyle yaptığı incelemeler sonucu Yumurtalık'taki turizmin önemli olduğunu gördüğünü söyledi. Duble yol çalışmalarının da devam ettiğini öğrenen Karabulut, ilçede yaygın olan otel ve pansiyon işletmeciliğinin sayı ve niteliğinin artması gerektiğini belirtti.

Karabulut, ilçede yapılacak çalışmalarla ilgili şöyle konuştu:

"Milli Eğitim konusunda öğretmen ve öğrencilerimizle her hafta sonu toplantı yaparak onların motivasyonunu artırarak ilçede eğitim çıtasını en üst seviyelere çıkarmak için çalışacağım. Yumurtalık'tan öğrencilerin Komşu Ceyhan ilçesine taşındığını duydum. Bu bizim açımızdan olumlu bir hadise değildir. Halk Eğitim Müdürlüğü ile koordineli bir çalışma yaparak öğrencilerimize kurslar başlatıp iyi bir performans sağlamayı hedefliyoruz. Önümüzde 5 yıl var. Yani bir hedef belirleyeceğiz, halkımızdan da destek isteyerek olacak. Köylerdeki okullarımızın da eğitim kalitelerini artırmaları için çalışmalarımız olacak. Kısaca, Yumurtalık'ta bizim tanımadığımız ve Yumurtalık halkından da bizi tanımayan kalmayacak." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Asalet Karabulut Yumurtalık Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title