Haberler

Yumruk Atan AK Partili Vekil: Daha Önce Hiç Kavga Etmedim

Güncelleme:

Dün Meclis'te yaşanan yumruklu kavganın başrolündeki isimlerden AK Partili Oktay Saral, olay sırasında yaşananları anlattı.

Meclis'te CHP'li Bülent Tezcan'a yumruk atıp hastanelik eden AK Partili Oktay Saral, daha önce hiç kavga etmediğini belirterek, "İnsanın bir eşref saati oluyor ve duygularına yeni düşüyor" dedi.

3 GÜN İŞ GÖRMEZLİK RAPORU VERİLDİ

TBMM'de dün AK Parti'li milletvekilleri ile CHP milletvekilleri arasında yumruklu kavga çıktı. AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, 'sen sus' diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'a yumruk attı. Aldığı darbe nedeniyle gözü moraran, kaşı açılan ve gözlüğü kırılan Tezcan hastaneye götürüldü. Tezcan'a 3 gün iş göremezlik raporu verildi. Meclis Genel Kurulu'nda CHP'li Tezcan'a yumruk atan AK Partili Saral'a kınama cezası çıktı. Saral için 'Evet' oyu kullananlar arasında Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da vardı. Bir çok AK Partili vekilin de 'Evet' oyu kullandığı görüldü.

"DAHA ÖNCE HİÇ KAVGA ETMEDİM"

Olayın ardından akşam Star Ana Haber Bülteni'nde canlı yayına katılan Oktay Saral, daha önce hiç kavga etmediğini söyledi. Saral, yumruklu kavgayı şöyle anlattı: "Parlamentoya gelmeden önce çocukluğum da dahil hiçbir kavgaya karışmamış bir insanım. Bu hoş bir olay değildi. Zaten Meclis gereğini yaptı. Ben de yaptığımdan çok memnum olmadım ama insanı insan olma sıfatından çıkaran hakaretler, ithamlar var. İnsanın bir eşref saati oluyor ve duygularına yeni düşüyor.''

HIZINI ALAMADI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Meclis'te dün Başbakan Erdoğan'ın oğlu Bilal'in yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında ifadeye gitmediğini iddia etti. Bu sırada Ak Parti sıralarından tepkiler yükseldi. AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral koşarak geldi ve bir anda CHP'li Tezcan'a yumruk attı.

 

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Bülent Tezcan Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (7)

kamilruhiderun@hotmail.com:

aslanım be bi arada bdp li gruba dalıver tum mıllletten hayır duası alırsn

41
5
yanıtYanıtla
Türkiyempoyrazyeli@gmail.com:

Türk milleti olşarak size yumruğu seçimlerde atacağız hırsız sevici, yolsuzlukçu, rüşvetçi akpliler..! seçimlerden sonra azınlık olacaksınız ve ezileceksiniz..! Allah bu millete bir daha akp iktidarı yaşatmasın; Türk tarihinin en kara yıllarını yaşatan akp sandığa gömülecektir...!

7
30
yanıtYanıtla
demokraterdog@gmx.de:

Yalaka alt tabaka bitlerin en terbiyesiz koyunlaşmış tarafı hem faşistliği ve yolsuzluğu desteklemekdir, hemde demokratik saygı beklemekdir.

8
4
yanıtYanıtla
Donsuz vatandaşkamil3@hotmail.com:

yiyin birbirinizi,menfaatiniz olunca hepiniz yüzük kardeşi olurwsunuz..örnek: vatandaş 60 yılda vekil 2 yılda ballı emeklilik gibi

5
2
yanıtYanıtla
devam edinfikret_601121@hotmail.com:

yiyin birbirinizi,menfaatiniz olunca hepiniz yüzük kardeşi olurwsunuz..örnek: vatandaş 60 yılda vekil 2 yılda ballı emeklilik gibi

3
1
yanıtYanıtla
demokraterdog@gmx.de:

Birde alt tabakalıklarını inkar edenler oluyor.

1
2
yanıtYanıtla
asdasdasd@hotmail.com:

herşeyin bir ilki vardır bu kavganın ilki

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title