Haberler

Yükümlülere "Hoşgörü ve Saygı" Semineri Verildi

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından tedbir altında bulunan yükümlülere yönelik "Hoşgörü ve Saygı" konulu seminer düzenlendi.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından tedbir altında bulunan yükümlülere yönelik "Hoşgörü ve Saygı" konulu seminer düzenlendi.

Müdürlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Kongre ve Kültür Merkezi Fahri Kayahan Konferans Salonu'nda 'Hoşgörü ve Saygı ' konulu seminer verildi.

Seminere konuşmacı olarak katılan Malatya İl Müftülüğü Din Hizmetleri Şube Müdürü Abdulkerim Keleş, hoşgörü ve saygı kavramlarına yönelik örneklerle tanımlayıcı, bilgilendirici, sosyal hayattan ve İslam Dini'nin insanlığa sunduğu hoşgörüden örnekler verdi.

Yükümlülerin hoşgörü ve saygı konusundaki farkındalıklarının arttırılması amacıyla gerçekleştirilen seminer, soru cevap bölümüyle sona erdi.

Kaynak: AA / Yerel

Cumhuriyet Başsavcılığı Fahri Kayahan Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title