Haberler

Yükselen Altın Fiyatları Sevgilileri Günü'nü Etkiledi

Edirne Kuyumcular Derneği Başkanı İsmail Kalkan ekonomik sıkıntılardan dolayı sevgililer gününde önceki yıllara nazaran altına tercih edilmediğini söyledi.

Birkaç günde aşırı derecede artan altın fiyatları nedeniyle sayılı günler kala sevgililer gününü de etkiledi. Sevgililer gününde sevgilisine altın almayı düşünenler de olumsuz etkilendi. Edirne Kuyumcular Derneği Başkanı Kalkan, "Gelen sevgililer günü herhalde sevgilisi olan yok ki bizim işler son derece durgun ve düşük. Ekonomik sıkıntılardan dolayı artık halk altını hediye olarak tercih edemiyor. Daha önceki yıllarda sevgililer gününe 10 gün kala coşku olurdu, alışveriş hızlılığı yaşanırdı. Bakın birkaç gün var, sevgililer gününe hiçbir esamesi yok. Tek taşın yerini farklı ve daha ucuz hediyeler aldı.

"ALTIN, EN SAĞLAM PARA BİRİMİDİR"

Altının en sağlam para birimi olduğunu vurgulayan Kalkan, altın fiyatlarında ani artış yaşanmasını dünyadaki dalgalanmalardan kaynaklandığını belirtti. Kalkan, "Etrafta yaşanan olumsuz gelişmeler, altın fiyatlarını oldukça etkiliyor ve daha etkileyeceğini biliyoruz. İşlerimiz yok denilecek kadar az. Bizim işimiz biraz lüks oluyor, paralı bir iş, dolayısıyla herkese hitap ediyor. Ama paraya dayalı olduğu için herkes alışveriş yapamıyor" dedi.

"ALTINDAN VAZGEÇMEYİN"

Çeyrek altının 1 hafta önce 175 lira iken bugün ise 185 liraya yükseldiğini belirten Kalkan, "Altının yükselmesini artarak devam etmesini bekliyoruz. Fiyatlarımız bayağı bir yukarılara çıkacak. Altını olan sevinir, olmayan da bakar işte. En sağlam para birimidir altın, elinde altını olan korusun, yastık altına istif yapmaya devam etsinler. Tabi durumu müsait olanlar altından vazgeçmesin" ifadelerini kullandı. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız...
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title