Haberler

Yüksel Seçim Çalışmalarını Fethiye'de Devam Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferat Yüksel ziyaretlerine Fethiye’de devam etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferat Yüksel ziyaretlerine Fethiye'de devam etti. Dr. Ferat Yüksel, MHP Muğla Milletvekili adayı Nuri Öztürk, MHP Fethiye İlçe Başkanı Cengiz Çay ve MHP Seydikemer İlçe Başkanı Abdullah Küçükbozdaş ile beraber bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Heyet Fethiye'ye esnafını ziyaret ederek sohbet etti. Yüksel, MHP'nin seçim beyannamesini anlattı ve Türkiye'yi sürüklendiği girdaptan kurtaracak tek gücün Yüce Türk Milleti ve Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu belirtti. Ardından da Ege gazetesi, Fethiye gazetesi, Akdeniz yayın grubu ve Beşkaza gazetelerine uğrayıp, gazetelerin imtiyaz sahipleriyle mini bir söyleşi gerçekleştirdi.

"GAZİ VE ŞEHİT HAKLARINI GÖZETEN TEK PARTİ MHP'DİR"

Yüksel, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine ziyarette bulundu. Dernek Başkanı Süleyman Şahin ve Gazilerle bir araya gelen Ferat Yüksel konuşmasında şu sözleri söyledi; "Kahramanca destan yazan tüm şehit ve gazilerimize saygı borcumuzu ifade etmek için buradayız. Amacımız burada siyasi propaganda yapmak değil. Bende ilke gereği kamu kurumlarını ziyaret etmiyorum. Çünkü devletin siyasallaştırılmasına ve kamu kurumlarında propaganda yapılmasına karşıyım. Ben buraya ellinizi öpmeye, hayır duanızı almaya ve minnetimizi ifade etmeye geldim. Seçim beyannamesinde gazi ve şehitlerin haklarını gözeten tek parti Milliyetçi Hareket Partisidir. Büyük Türk milleti şehidi ve gazisi için ne yapsa azdır" dedi.

Yüksel daha sonra Kore Gazisi olan ve Kargı köyünde yaşayan Süleyman Kargı'nın evine giderek hayır duasını istedi. Duygusal anların yaşandığı ziyarette, Kore Gazisi anılarını paylaştı.

"EVİME GELDİM, OCAĞIMA GELDİM"

Yüksel, Fethiye Ülkü Ocaklarını ziyaret edip, Ülkücü gençler ile toplantı gerçekleştirdi. Fethiye Ülkü Ocakları Başkanı Emre Tekcan'ın ev sahipliği yaptığı ziyarette, Ferat Yüksel evim diye tasvir ettiği Ülkü ocaklarında, Ülkücü gençlere gençlik yıllarını anlattı. Yüksel "Ömrüm boyunca gururla taşıdığım en güzel unvan, Ülkücü Ferat Yüksel'dir. Ben de sizler gibi çok genç yaşlarda bu kutlu ocaklara girdim ve çekirdekten yetiştim. ve bugün Milliyetçi Hareket Partisi'nden milletvekili adayı oldum. Ben bugün neye sahipsem, Ülkü ocaklarında yoğrulan mayamızın bize sunduğu hediyesidir. Ben de inandığım dava uğrunda gece gündüz çalışıyorum ve sizlere layık olmaya çalışıyorum. Allah yardımcımız olsun" ifadelerine yer verdi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Nuri Öztürk Fethiye Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
title