Haberler

Yüksekova - Tuğgeneral Tokel, Yüksekova'da Esnafı Ziyaret Etti

Tuğgeneral Tokel, Yüksekova'da esnafı ziyaret ettiHAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'ndeki 3'üncü Tümen Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel, Yüksekova'da esnafı ziyaret ederek çay içip sohbet etti.

Tuğgeneral Tokel, Yüksekova'da esnafı ziyaret etti

HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'ndeki 3'üncü Tümen Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel, Yüksekova'da esnafı ziyaret ederek çay içip sohbet etti.

Yüksekova'da PKK'lılara yönelik operasyonların ardından sokağa çıkma yasağının kısmen kaldırılmasıyla hayat normale dönmeye başladı. Bu kapsamda Yüksekova 3'ncü Tümen Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel, Bolu Dağ ve Komando Tugay Komutanı Piyade Kurmay Albay Muammer Alper, Yüksekova Emniyet Müdürü ibrahim Çağrı Şentürk ile birlikte esnaf ziyareti yaptı. Cengiz Topel Caddesi üzerindeki iş yerlerine giren ve çay içip sohbet eden Tuğgeneral Tokel'i karşısında gören esnaf memnuniyetlerini dile getirdi. Tuğgeneral Tokel ve beraberindeki heyet vatandaşlarla da ayak üstü bol bol sohbet etti.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Yaşar KAPLAN / YÜKSEKOVA(Hakkari), (DHA) -

=====================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yüksekova Hakkari PKK Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title