Haberler

Tek Katlı Müstakil Evini Belediye Hizmet Binası Yaptı

Güncelleme:

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Esendere Beldesi'nde Belediye, hizmet binası olarak eş başkan Akif Kaya'nın tek katlı müstakil evini kullanıyor.

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Esendere Beldesi'nde Belediye, eş başkan Akif Kaya'nın tek katlı müstakil evini hizmet binası olarak kullanmaya başladı.

ESKİ BİNA YEREL SEÇİMLERDEN SONRA YIKILDI

Yüksekova'nın İran sınırında bulunan ve 20 yıl önce belde olan Esendere'de belediye, hizmet binası olarak sınırda bulunan Karayolları'na ait tek katlı 3 odalı binayı kullanıyordu. Ancak bu bina, yerel seçimlerden hemen sonra Gümrük Müdürlüğü'ne ait saha genişletilince yıkıldı.

BELEDİYE BİNASI OLARAK KULLANILACAK BİNA BULUNAMADI

Bunun üzerine Belediye eş Başkanları Akif Kaya ile Dilber Uzunköprü beldede uygun bina arayışına başladı. Ancak tüm aramalara rağmen beldede, belediye binası olarak kullanılacak bir bina bulunamadı.

EŞ BAŞKANI KAYA'NIN EVİ KULLANILMAYA BAŞLANDI

Bunun üzerine Eş Başkan Kaya, kiracısını çıkartarak evini belediye hizmet binası olarak kullanmaya başladı.

YENİ BİNANIN İNŞAATI SÜRÜYOR

Salonla birlikte 5 odalı tek katlı müstakil evde belde halkına hizmet vermeye çalıştıklarını anlatan eş başkan Kaya, yeni hizmet binasının ise yapımının sürdüğünü, 3 katlı olan binanın kaba inşaatını tamamlandığını, geri kalan çalışmaları ise bu yıl içerisinde bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yüksekova Akif Kaya Esendere Hakkari Yerel Yaşam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (4)

Kağızman lı Mobil-IOS:

Helal olsun başkan faşist köpekler ölün geberin siisde sizin o hoca diye gecinen ırkcı karı tücarı cübelininde elbet yüce allaha hesab vercek

1
2
yanıtYanıtla
nureddin:

bu haber mi şimdi !!!!!!

2
0
yanıtYanıtla
Kağızman lı Mobil-IOS:

Nuredin rumuzlu kavat köpek haberleri verince iyi bu niye haber olmasın kavat

0
1
yanıtYanıtla
mlk:

Siz AKP ki ve ülkücüler biz kürt halkını yıldırmadı yıldıramaz . her biji

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title