Haberler

Yüksekova - Suruç Saldırısında Hayatını Kaybeden Süleyman Öğretmen Anıldı

Suruç saldırısında hayatını kaybeden Süleyman öğretmen anıldı Yaşar KAPLAN/ YÜKSEKOVA /(Hakkari), DHA- ŞANLIURFA'nın Suruç İlçesi'ndeki bombalı saldırıda hayatını kaybeden İngilizce öğretmeni Süleyman Aksu, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde memleketi Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde öğrencileri ve öğretmen arkadaşları tarafından anıldı.

Suruç saldırısında hayatını kaybeden Süleyman öğretmen anıldı

Yaşar KAPLAN/ YÜKSEKOVA /( Hakkari ), DHA- ŞANLIURFA'nın Suruç İlçesi'ndeki bombalı saldırıda hayatını kaybeden İngilizce öğretmeni Süleyman Aksu, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde memleketi Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde öğrencileri ve öğretmen arkadaşları tarafından anıldı.

Suruç İlçesi'nde 20 Temmuz 2015'te düzenlenen bombalı intihar saldırısında hayatını kaybedenler arasında bulunan 25 yaşındaki Yüksekovalı İngilizce Öğretmeni Süleyman Aksu için Şemsettin Onay Anadolu Lisesi konferans salonunda 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle anma programı düzenlendi. Düzenlenen programa Aksu'nun ailesi, öğrencileri ve öğretmen arkadaşları katıldı. Duygusal anların yaşandığı anma programına katılanlar gözyaşlarına hakim olamadı.

Programda konuşan okul öğretmenlerinden Sezen Solhan, "Süleyman Hoca idealist ve azimli bir kişiliğe sahipti. Güldürmediği kimse yoktu. 25 yaşına öyle güzel şeyler sığdırdı ki, onu hiç tanımayanlar bile acısı ile kavruldu. Aramızda olmasa bile bize yol göstermeye devam ediyor. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü Süleyman Hoca'ya atfediyoruz" dedi.

Anma etkinliğinin sonunda öğretmenler Süleyman öğretmenin annesinin elini öperken, Aksu'nun kardeşi İhsan Aksu ise öğretmenlere karanfil verdi. Ardından Aksu'nun öğrencileri, mezarlığa giderek Aksu'nun mezarına karanfil bıraktı.

FOTOĞRAFLI

DHA-Genel - Türkiye-Hakkari / Yüksekova - Yaşar KAPLAN

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yüksekova Hakkari Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

AKP kaç can daha almaya devam edecek. Yeter artık yeter. Biz daha kaç can daha vericeğiz keç hocamızı daha toprağa vericez

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title