Haberler

Yüksekova - Kar Tünelinde Çay Keyfi

Kar tünelinde çay keyfi Yaşar KAPLAN-Erkan ÇOBANOĞLU/YÜKSEKOVA(Hakkari), (DHA)- HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde bir grup esnaf, kar kütlelerinden yararlanarak kar tüneli yapıp, içerisine de çay içilmesi için masa ve tabure bıraktı.

Kar tünelinde çay keyfi

Yaşar KAPLAN-Erkan ÇOBANOĞLU/YÜKSEKOVA(Hakkari), (DHA)- HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde bir grup esnaf, kar kütlelerinden yararlanarak kar tüneli yapıp, içerisine de çay içilmesi için masa ve tabure bıraktı. Kardan tünel, büyük ilgi gördü.

Bölgede etkili olan yoğun kar yağışı yaşamı olumsuz yönde etkilemeyi sürdürürken, 1 metreye yaklaşan kar kalınlığını Yüksekova'da eğlenceye dönüştürenler de oldu. Çok sayıda köy ve mezra yolunun kapalı olduğu Yüksekova'da Sanat Sokağı'nda bulunan bir grup esnaf, boş vakitlerini kar tüneli yapmakla geçirdi. 2 metre uzunluğunda, 1.5 metre yüksekliğinde kardan tünel inşa eden esnaf, içerisine de masa ve tabure bırakıp, çay ikramına başladı. Esnafın kardan yaptığı tünel, ilgi gördü.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yüksekova Hakkari Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title