Haberler

Yüksekova'da Yangın

Yüksekova'da tekstil fabrikasında yangınHAKKARİ (AA) - Yüksekova ilçesinde tekstil fabrikasında çıkan yangın hasara neden oldu.

Yüksekova'da tekstil fabrikasında yangınHAKKARİ (AA) - Yüksekova ilçesinde tekstil fabrikasında çıkan yangın hasara neden oldu.Alınan bilgiye göre, Yeni Mahalle'deki Dağlıca yolunda bulunan ve bir süredir üretime ara verilen Alkan Tekstil Fabrikası'nda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.Mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, iki saat süren çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı.Yangınla ilgili gazetecilere açıklama yapan fabrika sahibi Hacı Nusret Alkan, sabah saatlerinde komşularının yangını kendisine haber verdiğini anımsatarak, olay yerine geldiğinde fabrikadan dumanların yükseldiğini anlattı.Yangının çıkış nedenini bilmediklerini aktaran Alkan, "İçeride 300-400 adet makine, bir kısım kumaş, ofis mobilyamız ve ütü masalarımız vardı hepsi ziyan oldu. Bizim amacımız bu yıl tekrar fabrikayı faaliyete geçirmekti. Burada 300'e yakın personel çalışıyordu. Şu an içerdeki her şey mahvolmuş durumda" dedi. ...

Kaynak: AA / Güncel

Yüksekova Dağlıca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title