Haberler

Yüksekova'da Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edildi

Güncelleme:

Hakkari Valiliği, Yüksekova İlçesi'nde sokağa çıkma yasağı ilan etti. Valilik, yasağın ikinci bir duyuruyla kaldırılıncaya kadar geçerli olduğunu belirtti.

Hakkari Valiliği, Yüksekova'da sokağa çıkma yasağı ilan etti. Hakkari Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "İlimiz Yüksekova İlçesi'nde artan terör olayları nedeniyle vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, bozulan huzur ve asayiş ortamının tekrar tesis edilmesi için 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince, İlimiz Yüksekova İlçe merkezinde 26 Ağustos 2015 günü saat 23.30'dan geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir" denildi.

SİLAH SESLERİ DUYULDU

Bu arada sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinden kısa bir süre sonra Orman ve Eski Kışla mahallelerinde yoğun bir şekilde silah ve patlama sesleri duyuldu. Zıhlı araçlar bölgeye doğru giderken, silah sesleri de zaman zaman oldukça yoğun bir şekilde duyuldu.

TENCERE VE TAVALARLA SOKAĞA ÇIKTILAR

Hakkari Valiliği tarafından 23.30'dan itibaren ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından ilçenin bir çok yerinden silah ve patlama sesleri duyuldu. Ardından da binlerce kişi evlerinden dışarı çıkarak sokaklarda yürümeye başladı. Ellerindeki tava, tencere kapaklarını bir birine vurarak protestoda bulunan kalabalığın, sokak ve caddelerde yürümeleri üzerine çevrede geniş güvenlik önlemi polis ekipleri yer yer müdahalede bulundu.

BOMBA VE BASINÇLI SU

Protestocular zırhlı araçlara taş atıp, kurdukları barikatlarda ateş yakarken, polisler de göz yaşartıcı bomba ve basınçlı su kullanarak toplanan göstericileri dağıtmaya çalıştı. Bu arada birçok noktadan da silah ve patlama sesleri duyulmaya devam etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yüksekova Hakkari Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (85)

demo1:

Bu Türk ve dinciler varya harbiden insan olmaya yakin bile degiller

529
107
yanıtYanıtla
vatandaş:

En azından Türk olduğumuzu biliyorsun ve bir dinimizn olduğunuda biliyorsun... Peki siz kimsiniz dininiz ne dir dünyada bilen yok ... Bilinen tek şey yeryüzünde nesli tukenmeye yüz tutmuş helak olmaya başlamış hain bir kavim ... Sizin gerçeğiniz bu ... Zoruna gittiyse ... Defol git topraklarımızdan ... Kandil orada yolunu bilirsiniz ... HAİNLER....

yanıt72
yanıt338
OSMAN BALIK:

İnsanın türkü kürdü olmaz topluma faydalı yada zararlı insan vardır iyi kürte var kötü türkte herkezi ALLAH etten kemikten yarattı. Kesin olan şu pkk gariban kürde çok zarar veriyor

yanıt53
yanıt16
...:

Kendin için düşünsünler in olmasın. Bu paratiz gibi yaşayan asalak toplumu toptan temizlemek gerek. Aldıkları nefes doğaya zarar.

yanıt2
yanıt0
Hainsiniz:

böyle konuşan insan müsvetteleri kalkıp devlete faşist diyorsunuz ya sizin ben beyninize. . .

yanıt4
yanıt3
zonk:

Oha beğeniye bak aşiret e internetmi başladınız lan yoh artık la bu müslüman halk sizin internetinizide nefesinizide keser

yanıt27
yanıt9
zonk:

Tanrı senin hamurunu necaset ile yoğurmuş anan seni sıçarken yanlışlıkla doğurmuş demoo

yanıt30
yanıt7
haaaaaaaaaapuhaa:

kafalarıns sıkın pişlik teröristlerin

103
160
yanıtYanıtla
eski akpli:

bu işi ancak MHP çözer

59
103
yanıtYanıtla
OSMANBALIK:

Bu hakkaride petrol, doğalğaz , maden varda benimmi haberim yok?iş batıdan, beleş elektirik batıdan devlet kendi halinize bıraksa birbirinizi yersiniz. azana ALLAH ta acımaz kulda

86
29
yanıtYanıtla
Tüm 85 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title