Haberler

Yüksekova'dan Geçen Askeri Konvoy Gerginliğe Neden Oldu

Güncelleme:

Şemdinli'ye gitmek için Yüksekova'dan geçen 40 araçlık askeri konvoya bir grup ilçe merkezini trafiğe kapatarak tepki gösterdi. Tepkinin ardından yol trafiğe açıldı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, askeri araç konvoyunun geçişi sırasında gerginlik çıktı. Gerginlik çıkaran gruba, polis gaz bombalarıyla müdahale etti.

BUZ VE KAR ATARAK TEPKİ GÖSTERDİLER

Yüksekova ilçesinden giriş yapan yaklaşık 40 araçlık askeri araç konvoyu bugün, yoğun güvenlik önlemleri arasında Şemdinli ilçesine doğru gitti. Askeri araçların geçişine tepki gösteren bir grup da, askeri araçlara buz parçaları ve kar kütleleri attı. Grubun kaymakamlık binasına doğru yürümek istemesiyle birlikte de gerginlik tırmandı.


MİNİBÜSLE TRAFİĞİ KAPATTILAR

Cengiz Topel Caddesini bir minibüsle trafiğe kapatan grup, "Cizre ve Sur yalnız değildir" sologanları atarken, polis gruba gözyaşartıcı bomba atarak müdahale etti. Gerginliğin yaşandığı ilçede yer yer silah sesleri duyulurken, çıkan olaylar nedeniyle esnaf kepenk kapatmak zorunda kaldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yüksekova Şemdinli Hakkari Yerel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (62)

yuksekova:

Pkk yandaşları çok yakında bunun hesabını verirsiniz rus uşak ları.

122
72
yanıtYanıtla
TC:

HAKKARİ ŞIRNAK DİYARBAKIR ADAM OLMAZ. DEVLET BÜTÇESİNDEN EN UFAK YATIRIM YAPMAYIN. BIRAKIN GERİ KALSINLAR, LAYIK OLDUKLARI GİBİ YAŞASINLAR.

134
42
yanıtYanıtla
hakkari:

senin basetiğin ilerde vergi vermesin ozaman

yanıt26
yanıt6
Baltaci mehmet pasa:

Hakkari ama hak hukuk ile uzaktan yakindan alakasi yok. Elektrik, su, vs. Faturalar kurtce yazili gelmezse ben bu faturayi odemem diyen ve kacak elektrik kullanan hatta su kuyusunun icine isitici atan bile var. Ben hakkimi helal etmiyorum. Yapilacak yardimlara istihdamada karsiyim nasil olsa kacakciliktan koseyi dondunuz. Dugunlerde altin kemer takarsiniz geline sonrada karnindan sipayi sirtindan dayagi eksik etmez kole gibi calistirirsiniz. Sana erkek diyenin ben taaamk

yanıt8
yanıt4
CAVUSOGLU:

DAGDAKIDE HALKIDA ALAYI VATAN HAINI TERÖRIST BUNLARIN:

125
31
yanıtYanıtla
oflu vatansever:

hep söylüyorum acil önlem alınmalı diye askerin önünü kesiyorlar asker bir şey yapamıyor yahu düşünün bu abd ingiltere mısır rusya vs vs olsa ne yapar asker. vallahi hepsini tarumar eder. demekki sert yasalarla kahraman asker ve polisimize çok yetki verilmeli. savaşta bile bunu yapamazlar ama oluyor işte selam tüm kahraman ordumuza

104
25
yanıtYanıtla
lanet olsun böyle vatandaşa:

Bunlar da TC vatandaşıyız diye ortada dolaşıyorlar ya kahroluyor insan. Ceplerinde kimlik, emirlerinde sağlık, eğitim vs. vs. vs. ve yüreklerinde hainlik. Sizi adamdan sayıp da bu hakları verdiğimiz günü takvimden silmek lazım.

91
22
yanıtYanıtla
Filinta:

O buzları atanlara etek hediye edilmeli artık pkknın yöresel kıyafeti ne olsa.

90
22
yanıtYanıtla
yakacaksin yikacaksin bombalayacaksin hainleriM:

ekmeğini yiyip suyunu içtiği ülkenin askerine polisine kurşun sikanlar, kalleslik yapanlar hepiniz cehennemde yanasınız, bu insanlara acimayacaksin, her türlü fitne fesatlik var hainlerde, soludugunuz hava bile haram sizin...

83
18
yanıtYanıtla
coker Mobil-ANDROID:

vatan hainlerini gebertmezseniz daha çok yaparlar böyle şeyler

68
24
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title