Haberler

Yüksekova'da Bayram Denetimleri

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, Ramazan Bayramı öncesinde iş yerleri denetlendi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, Ramazan Bayramı öncesinde iş yerleri denetlendi.

Zabıta, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Toplum Sağlığı Merkezi Başkanlığı ekipleri, market, kafe, fırın ve pastanelerde incelemelerde bulundu.

İş yerlerindeki ürünlerin son kullanma tarihlerini, ekmeklerin gramajmarını ve imalathaneleri kontrol eden ekipler, kurallara uymayan iş yerlerini uyardı.

Yüksekova Belediyesi Zabıta Müdürü Tahir Tekinalp, bayram öncesi denetimleri sıkılaştırdıklarını söyledi.

İlçede uygulanan sokağa çıkma yasağının ardından bazı sıkıntıların yaşandığını belirten Takinalp, "Esnafımızın kendilerini yavaş yavaş toparlaması üzerine denetimlerimize bayram öncesi start verdik. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı bir şekilde alışveriş yapabilmesi için çabalıyoruz. Bu konuda esnafımız çok duyarlı davranarak kurallara uygun bir şekilde işlerine kaldıkları yerden devam etmektedirler. Bu konuda tüm esnafımıza teşekkür etmek istiyorum. Denetimlerimiz bayramdan önce başlayıp sonrasında da düzenli bir şekilde devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Yüksekova Hakkari Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title