Haberler

Yüksekova'da 3 Askerin Şehit Edilmesi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan jandarma er Ramazan Köse, memleketi Artvin'in Borçka ilçesinde toprağa verildi Cenaze törenine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik de katıldı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan jandarma er Ramazan Köse, memleketi Artvin'in Borçka ilçesinde toprağa verildi.

Van'dan uçakla Trabzon Havalimanı'na getirilen şehit Köse'nin cenazesi, buradan da cenaze arabası ile ilçeye getirilmişti.

Şehit er Köse için öğle vakti Borçka Merkez Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Şehidin babası Begcan Köse, kardeşleri Ümit ve Samet Köse güçlükle ayakta durdu. Şehidin işitme engelli amcası Özcan Köse'yi ise baba Begcan Köse teselli etti, kardeşinin gözyaşlarını sildi. Tören sırasında şehit cenazesine sarılan yakınlarının ağladığı görüldü. Şehidin annesi Gülsen Köse rahatsızlandığı için cami avlusundaki törene katılamadı.

Kılınan cenaze namazı sonrası Köse'nin naaşı, bir süre askerlerin omuzunda taşındıktan sonra cenaze arabasına konularak Borçka Şehitlik Mezarlığına götürüldü. Köse'nin cenazesi, sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Artvin Valisi Kemal Cirit, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, CHP Milletvekili Uğur Bayraktutan, Erzurum Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ali Lapanta, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, diğer yetkililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. - Artvin

Kaynak: AA / Güncel

Yüksekova Hakkari Borçka Artvin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
title