Haberler

Yükseker, Uluslararası Çikolata Ustası Olma Yolunda

Sheraton Adana Otel pasta şeflerinden Murat Yükseker Uluslararası Çikolata Ustaları yarışmasının İstanbul’da düzenlenen ulusal elemelerinde Türkiye üçüncülüğü kazandı.

Sheraton Adana Otel pasta şeflerinden Murat Yükseker Uluslararası Çikolata Ustaları yarışmasının İstanbul'da düzenlenen ulusal elemelerinde Türkiye üçüncülüğü kazandı.

Dünya Çikolata Ustaları Ulusal Seçmeleri İstanbul Bilgi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'nün katkılarıyla Santral İstanbul Kampüsü'nde gerçekleşti. "Doğadan Gelen İlham" konulu yarışmada, pastacıların ve çikolata ustalarının jürinin dikkatini çekmek için renkler, şekiller, kokular, dokular kullanarak hünerlerini sergiledi.

Yarışmada çikolata ustaları, pasta şefleri ve çikolata ile uğraşan diğer profesyoneller "Uluslararası Çikolata Ustası" unvanını elde etmek için birbirleriyle yarıştı.

Sheraton Adana Otel'in pasta şeflerinden Murat Yükseker, yarışma sonunda Türkiye üçüncülüğünü kazandı.

Yükseker, daha önce 2011 yılında Belçika'da düzenlenen Chocolate&Pastry yarışmasında 1.'likle ve aynı yıl Fransa'da düzenlenen Volrona Chocolate&Pastry yarışmasında 2.'likle onurlandırılmıştı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sheraton Otel Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title