Haberler

Yüksekdağ'ın Çıldırdığı Anlar: Alacaksanız Bizim Canımızı Alın, Defolun Gidin

Güncelleme:

Kızıltepe'de yaşanan karışıklık ve gözaltı olayları sonrası polislere tepki gösteren HDP Eş Genel Başkanı Yüksekdağ, "Alacaksanız bizim canımızı alın, defolun gidin" dedi.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde HDP'nin mitingine polis, atılan sloganlar nedeniyle müdahale etti. Polisten kaçanlar belediye binasına sığındı. Gözaltı için binayı ablukaya alan polislere tepki gösteren HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, "Alacaksanız bizim canımızı alın, defolun gidin" dedi.

Polislere tepki gösteren Yüksekdağ, "Daha fazla öldürmek için bekliyorsunuz" dedi. Belediye binasının kapısında insanların öldürülmemesi için beklediklerini kaydeden Yüksekdağ, "Alacaksanız bizim canımızı alın ve defolun gidin. Yaptığınızın vahşetten başka bir adı yok. Onlarca insanı gözaltına aldınız. Yaralı perişan durumda olan insanları alıp ne yapacaksınız. Gücünüz kudretiniz bu mu sizin, devlet bu mu devlet" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kızıltepe Mardin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (86)

hdp:

bu savaşı kürtler kazanacaktır sizde koyunlar gibi seyredeceksiniz

23
74
yanıtYanıtla
tc:

Hayal kurmakta güzeldir yazık acıyorum senin gibi ucubelere. :) :)

yanıt9
yanıt2
kuzey:

çölde serap görmeye devam edin ,

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

akp lanetine hdp laneti chp laneti mhp lanetine. . bütün dünya sizin olsun bir bir dost yeter bize bütün koltuk makkam sizin olsun bir bir dost yeter bize. . . o dost ATATÜRK ECDADLARIMIZ. . SAYIN KENAN EVREN PAŞAMIZ VE TÜRKİYEMİZ bir dost yeter bize bir dost bir dost yeter bizen ne dostsunuz ne düşman ne olduğunuz belli değil be bedbahtsızlar dost olun dost insan olun insanca yaşayalım insan olun dost olun beraberce yaşayalım insan olun insan bir ulan insan bak sitem edeiyoruz pisliklerinize insan ol

1
82
yanıtYanıtla
zaza:

devlet bu tabi ne olcaktı sırtını pkk, ypg ye dayayan bi devlet yok karşında

52
20
yanıtYanıtla
domuzların yaşam şekli:

wikipedia: Özellikle insanlar tarafından rahatsız edildikleri bölgelerde gündüzleri saklanıp gece aktif olurlar. Saklanmak ve dinlenmek için sık çalılıkları, kendi kazdıkları kuyuları , doğal mağaraları veya diğer hayvanların inşa edip terk ettikleri inleri seçerler. Çoğunlukla suyun yakınında bulunurlar, çoğu türler çamur banyosu yapıp böylece kendilerini parazitlere karşı korurlar. Tehdit edildikleri takdirde saldırgan olurlar.

69
2
yanıtYanıtla
MHPLİ:

Dediğine bakmayın, kürt gençlerini kandırıp ölüme yollayan, ardından villarlarında viskilerini yudumlayan bizzat kendileridir

62
9
yanıtYanıtla
hdp:

ne yasaklar ne ölümler ne tutuklamalarınız kürt halkınını yıldıramıycaktır buşuna uğraşmayın dananın koyruğu kopmuştur

25
46
yanıtYanıtla
tc tc tc:

Hepiniz tek tek gebereceksiniz bekleyin sıra geliyor size de

yanıt13
yanıt4
T.C:

devletin gücünü göreceksiniz hepiniz

52
9
yanıtYanıtla
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title