Haberler

Yüksek Hızlı Tren Sakarya'da Durmayınca Hayal Kırıklığı Yaşattı

Güncelleme:

Erdoğan'ın da içinde bulunduğu YHT, Sakarya'nın Arifiye ilçesi Garı'nda durmayınca Vali Hüseyin Avni Coş ile birlikte bekleyen 200 kişi hayal kırıklığına uğradı.

Açılışı Ankara'da yapılan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da içinde bulunduğu Piri Reis Yüksek Hızlı Treni Sakarya'nın Arifiye ilçesi Garı'nda durmayınca burada Vali Hüseyin Avni Coş ile birlikte bekleyen yaklaşık 200 kişi hayal kırıklığı yaşadı. Yüksek Hızlı Tren'in Sakarya'da durmadan transit geçmesi 'Selamsız Bandosu' filmini akıllara getirdi.

HAZIRLIK YAPILDI

Bilecik'teki törenin ardından Pendik'te düzenlenecek açılış programına katılmak üzere İstanbul'a hareket eden Başbakan Erdoğan'ın bulunduğu Yüksek Hızlı Tren'in Arifiye Tren Garı'ndan geçişi öncesinde hazırlık yapıldı.

Trenin geçeceği perona ses sistemi konuldu. Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı ve vatandaşlar, peronda trenin gelmesini bekledi.

İSTASYONDA DURMAYIP YOLA DEVAM ETTİLER

Başbakan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Binali Yıldırım ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un da bulunduğu tren, istasyonda durmayıp yoluna devam etti.

BİNALİ YILDIRIM SELAMLADI

Binali Yıldırım, trenin kokpitinden istasyonda bekleyenleri selamladı.

Öte yandan tren hazırlıkların yapıldığı Sapanca Garı'nda da durmayıp yoluna devam etti. Başbakan'ın bulunduğu yüksek hızlı trene havadan bir skorsky helikopteri eşlik etti.

SELAMSIZ BANDOSU SAKARYA'DA GERÇEK OLDU

Bu arada Yüksek Hızlı Tren'in Sakarya'da durmadan transit geçmesi 'Selamsız Bandosu' filmini akıllara getirdi.

Selamsız Bandosu filmi, Nesli Çölgeçen tarafından 1987 yılında çevrilmişti. Başrolünde Şener Şen'in oynadığı filmde, Selamsız isimli şehre uzak bir kasabaya Cumhurbaşkanı'nın geleceği haberi üzerine belediye başkanı uzun hazırlıklar yapar. Cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir de bando kurulur. Bandonun uzun hazırlıklarına karşın, cumhurbaşkanı sadece elini trenin camından dışarı sallayarak kasabadan geçer gider.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Sakarya Güncel Haberler

500

Yorumlar (48)

halim:

pendik-ankara arası 420 km saatte 120 km hızla durmadan şahinle bile 3,5 saatte ankaraya girersin hızlı trene bak beee

26
5
yanıtYanıtla
Allahın sopası yok:

yalakalığın sonu budur işte, umarım kula kul olmaktan vazgeçersiniz

26
1
yanıtYanıtla
eskicumalı:

Ahh Şuayyip Bir selam vermeden geçti Tayyip.Şu Allah ın işine bak.

25
1
yanıtYanıtla
adanalı:

çok güldüm beee.İstanbula kadar trenin arkasından coştura coştura gitseydi daha da anlamlı olurdu,belki istanbul valiliğini kapardı,şuayip!

25
0
yanıtYanıtla
puhahaha )):

hiç gülesim yoktu, aynı selamsız bandosu gibi kalakalmışlar mal gibi

23
2
yanıtYanıtla
murat:

tirene öküzler böyle bakardı

24
0
yanıtYanıtla
Saddam:

Öküz tahta çıkarsa saray ahır olur

23
1
yanıtYanıtla
YALAKALAR:

öküzün trene baktığı gibi bakarsınız işte böyle yalakalar.

20
3
yanıtYanıtla
deli dumrul:

çooooookkkkkkkk güldümmmmm :))))))) :)))))) halada gülüyorum

19
0
yanıtYanıtla
DOĞRUYOLDAYIM:

Sayın Valicim kusura bakma bu tren işi biraz aceleye geldi, seçim stresinden trene fren sistemi takmayı unutmuşuz, en kısa zamanda hareket edecek olan dolmuşa atla son durakta seni beklerük.

18
0
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title