Haberler

Yüksek Gerilimde Yüksek İstihdam" Projesinin Tanımı Gerçekleşti

Erasmus+Programı kapsamında Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen Babaeski Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “Yüksek Gerilimde Yüksek İstihdam” projesinin tanımı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşti.

Erasmus+Programı kapsamında Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen Babaeski Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "Yüksek Gerilimde Yüksek İstihdam" projesinin tanımı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşti.

Projenin tanıtımını Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Serhan Kara gerçekleştirdi. Kara konuşmasında, "Babaeski Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Avrupa Birliği Bakanlığı Erasmus+Programı Ana Eylem 1 Okul Eğitimi Personel Hareketliliği kapsamında kabul edilen "Yüksek Gerilimde Yüksek İstihdam" başlıklı projesi kapsamında yapılacak personel hareketliliği ile Babaeski Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Elektrik Elektronik Teknolojisi alanından 7 öğretmen Almanya'nın Berlin şehrinde 10 gün süreli yüksek gerilim kursuna katılacaktır" dedi.

"AMAÇ YÜKSEK GERİLİM SİSTEMLERİ DALININ EĞİTİM KALİTESİNİ ARTTIRMAK"

Serhan Kara, "Babaeski Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kurulmuş olan Yüksek Gerilim Sistemleri dalının eğitim kalitesini arttırmak amacıyla yazılmış olan projenin yüksek gerilim sistemleri alanında eğitim kurumları arasındaki işbirliklerini arttıracağını, okulumuzun Avrupa düzeyinde bir eğitmen potansiyeline sahip, iş gücüne ihtiyaç duyulan bir alanda eğitim verilen öğrencilerin yüksek gerilim alanında Avrupa düzeyinde tekniklerin kullanıldığı bir eğitim alarak mezun, olarak istihdamlarının arttırılmasını hedeflenmektedir" diye konuştu. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Avrupa Birliği Babaeski Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title