Haberler

Yüksek Ateş Acil Servisi Kapattırdı

Halkalı'daki Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yüksek ateş şikayetiyle getirilen ve adı açıklanmayan 9 yaşındaki bir çocuğun salgın hastalık taşıma ihtimali üzerine Acil Servis karantinaya alındı.

Çocuk, ilk müdahalenin ardından yoğun bakıma alınırken, hastane personeline maskeler dağıtıldı. Acil Servis'e getirilen hastalar ise en yakın hastanelere yönlendirildi.

Haber-Kamera Mehmet AKTARAN İstanbul DHA

Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne saat 21.00 sıralarında yüksek ateş şikayetiyle getirilen ve adı açıklanmayan 9 yaşındaki çocuk, salgın hastalık taşıdığı şüphesiyle yoğun bakıma alındı.

Hastanenin Acil Servisi karantinaya alınırken, hastane personeline de maskeler dağıtıldı. Acil Servis boşaltılarak, tedavileri süren hastalar polikliniklere taşındı.

Hastanenin dışından itibaren Acil Servis girişine bariyerler çekildi. Plastik bariyerlere, 'Salgın hastalık nedeniyle Acil Servis kapalıdır yazıları asıldı.

Dış kapıda bekletilen maskeli özel güvenlik görevlileri, Acil Servis'e getirilen hastaları geri çevirerek, en yakın hastanelere yönlendirdi. Yapılan tetkikler sonucu, çocuğun salgın hastalık taşıyıp taşımadığı belirlenene kadar Acil Servis'in karantina altında tutulacağı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kanuni Sultan Süleyman İstanbul Halkalı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title