Haberler

Yüksek Askeri Şura Yarın Toplanacak

Güncelleme:

Genelkurmay Başkanı, Deniz Kuvvetleri Komutanı, Hava Kuvvetleri Komutanı ve Jandarma Genel Komutanı'ın görev süresi yarın sona erecek.

Yüksek Askeri Şura (YAŞ), Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında yarın toplanacak. Yapılacak Şura'yla birlikte, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bostanoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Öztürk ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Atay'ın görev süresi sona erecek.

ÜST DÜZEY KATILIM

Genelkurmay Başkanlığı Karargahı Çakmak Salonu'nda yapılacak toplantıya Başbakan Davutoğlu'nun yanı sıra Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Abdullah Atay ve Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile YAŞ üyesi üst düzey komutanlar katılacak.

Şura üyeleri, toplantı öncesinde Anıtkabir'i de ziyaret edecek.

GÖRÜŞÜLECEK KONULAR

Yüksek Askeri Şuranın ağustos ayı olağan toplantısında, terfi sırasında bulunan albay, general ve amirallerin üst rütbeye yükseltilmesi, general ve amirallerin görev sürelerinin uzatılması ve emeklilik işlemleri ile disiplinsizlik ve ahlaki durumları nedeniyle Türk Silahlı Kuvvetlerinden (TSK) ayrılacak personel ve TSK'yı ilgilendiren konular görüşülecek.

ÇARŞAMBA SONA ERECEK

YAŞ toplantısı, 5 Ağustos Çarşamba sona erecek.

Şurada alınan kararlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulmasının ardından kamuoyuna açıklanacak.

Kaynak: AA / Güncel

Genelkurmay Başkanlığı Ahmet Davutoğlu Abdullah Atay Necdet Özel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (47)

akp ye oy veren pkk ya güç verir:

rte Vatana degil kendine yine yaver sececek

40
27
yanıtYanıtla
yüzbaşı:

Ortada asker mi kaldı onuda kuruttunuz

49
12
yanıtYanıtla
barış:

Akp yi iktidar saraydakini başkan yapmak için kaç cana kıyacaksınız . davutoğlu oglunu gönder cepheye.

19
22
yanıtYanıtla
TÜRKOGLU:

GELECEK PASA NIN ESAS GÖREVI 5 VAKIT NAMAZ ERDOGANA BITAT ETMEK GERISI YALAN

20
15
yanıtYanıtla
Bozoklu haluk:

Doğuda pkk Türk milletine soykırım yapıyor akepenin cumhurbaşkanı yurtdışında keyf alem gezide. Akepe ve akepenin cumhurbaşkanı pkk yı savunmayı bıraksın. Artık kck lı teröristlerde tutuklansin.

16
16
yanıtYanıtla
kolpa:

Toplansa neolur.hergun sehit cenazeleri gelirken yemisim sizin suranizi.bu anca akp denen partinin surasidir.bunlar nasil insanlar boyle.insanlardaki muslumanlikla ilgili butun guzel duygulari oldurduler.

16
12
yanıtYanıtla
OsmanlMobil-IOS:

Ötmeyin lavuklar.... Eger türkiye burdaysa.... Eger nefes alip veriyorsan Ilk Allaha sonra RTE ye borclusunuz.... Senin Namusun bile kalmazdi

10
18
yanıtYanıtla
TÜRKOGLU:

RTE nin KUKLASI OLMASIN GIDECEK YOLCU GIBI?:

13
13
yanıtYanıtla
a tim:

niye var koyunlar ne güne duruyor iyi asker olur akp yi öve öve göklere cikardilar yok bunu yapmis yok sunu yapmis 3. havalimani dediler almanya yi düsman ettik filistin dediler israili düsman ettik simdi ne Kadar dostumuz varsa ciksin ortaya pakistanmi kibrismi türkmenlermi hani nerdeler sesleri cikmiyor acaba neden

15
7
yanıtYanıtla
konya:

Birde pis pkk lıları konuşun yeter artık içimiz yanıyor.mehmetciklerimizin şehit olmasın.

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title