Haberler

Yukarı Mazı İlkokulu'ndan Başkan Kocadon'a Ziyaret

Yukarı Mazı İlkokulu Müdürü Songül Arslan ve Okul Aile Birliği Başkanı Müjdat Yakar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti.

Yukarı Mazı İlkokulu'nun yenileme çalışmalarına verdiği desteklerden dolayı Başkan Kocadon'a teşekkür ziyaretinde bulunan Arslan, "Başkanımız, mahallemiz ve okulumuz için elinden gelen tüm yardımları hızlı bir şekilde yaptı. Okulumuzun yenilenmesiyle birlikte, birleştirilmiş sınıflı eğitim uygulamasından bağımsız sınıf uygulamasına geçtik. Öğrencilerimiz için gerekli koşullar sağlandı. Yenilikler sayesinde sınıf kapasitelerimiz artarak daha modern bir sisteme geçtik. Mazı'da birlik ve beraberlik ortamı, başkanımızın destekleriyle oluştu. Tüm bunlar için başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız, gençlerimiz için Bodrum Belediyesi olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Eğitim; kaliteli ve modern ortamlarda sağlıklı ve verimli olacaktır. Bu sebeple okullarımıza elimizden gelen desteği veriyoruz. Bundan sonra da okullarımız için gereken her ihtiyaca elimizden geldiğince cevap vermeye gayret göstereceğiz" şeklinde konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kocadon Bodrum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title