Haberler

Yük Treninin Çarptığı Kadının İki Bacağı Koptu

Elazığ'da meydana gelen kazada hemzemin geçitten karşıya geçmeye çalışan bir kadına tren çarptı, kazada kadının iki bacağı koptu.

Elazığ'da meydana gelen kazada hemzemin geçitten karşıya geçmeye çalışan bir kadına tren çarptı, kazada kadının iki bacağı koptu.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 10.30'da Kesrik Mahallesi'nden geçen tren yolu üzerinde meydana geldi. Sağlık ocağına gitmek için hemzemin geçidi kullanmak isteyen Tahire Durmuş (65), trenin altında kalarak iki bacağını kaybetti. Çevrede bulunan vatandaşların olay yerine gelmesiyle çağrılan 112 acil servis ekipleri tarafından Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altında alınan Durmuş, ilk tedavisinin ardından ortopedi ve travmatoloji bölümü doktorları tarafından ameliyata alındı.

Mahalle sakinleri trenin ters yönde gitmesi nedeniyle Tahire Durmuş'a uyarı yapılmadığını iddia etti. O bölgede sıkça tren kazası yaşandığını ifade eden vatandaşlar, mahallelerinde sağlık ocağı olmadığı için karşıya geçmek zorunda kaldıklarını ifade ederek, hem asfalt yolda hem de tren yolunda çok sık kaza meydana geldiğini, bu duruma bir önlem alınması gerektiğini dile getirdi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fırat Üniversitesi Elazığ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title