Haberler

Ytb Başkanı Bülbül, Vaşakmadze ile Görüştü

YTB Başkanı Bülbül Gürcistan'da- Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Bülbül, Devlet Din İşleri Ajansı Başkanı Vaşakmadze ile görüştü Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Başkanı Doç. Dr. Kudret Bülbül, Gürcistan ziyaretinin son gününde Devlet Din İşleri Ajansı Başkanı Zaza Vaşakmadze ile bir araya geldi.

YTB Başkanı Bülbül Gürcistan'da- Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Bülbül, Devlet Din İşleri Ajansı Başkanı Vaşakmadze ile görüştü Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Başkanı Doç. Dr. Kudret Bülbül, Gürcistan ziyaretinin son gününde Devlet Din İşleri Ajansı Başkanı Zaza Vaşakmadze ile bir araya geldi. Bülbül, Vaşakmadze ile yaptığı toplantı öncesinde, TİKA'nın Tiflis ofisinden ve Gürcistan Stratejik Araştırma Enstitüsü'nden yetkililerle görüştü. YTB Başkanı Bülbül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Burada gerçekten son derece verimli bir görüşme yaptık. Ortak projeler planlıyoruz. Toplantıda çeşitli alanlarda yürütülecek araştırmalarla ilgili olarak maddi destek verebileceğimizi ifade ettik" diye konuştu.Bülbül'e Gürcistan ziyareti sırasında eşlik eden Türkiye'nin Tiflis Büyükelçisi Levent Gümrükçü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "YTB Başkanı Bülbül burada çok verimli görüşmeler yaptı. Gürcistanlı yetkililer, YTB tarafından verilen burslara büyük ilgi gösterdi" diye konuştu.Gümrükçü, böyle ziyaretler sayesinde iki ülke arasındaki işbirliğinin daha da artacağını söyledi. -Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Kudret Bülbül-Devlet Din İşleri Ajansı Başkanı Zaza Vaşakmadze

Kaynak: AA / Güncel

Gürcistan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title